okudum. .1.fragmanda bomba patlıyordu..şimdii se silah..kızda neden intıhar ettıyse artık..bakarım bi ara.diziyeKonuya da yazdım aslında. Öğretmen, intihar eden öğrencisinin ardından diğer öğrencilerine insanlık dersi veriyor.
okudum. .1.fragmanda bomba patlıyordu..şimdii se silah..kızda neden intıhar ettıyse artık..bakarım bi ara.diziyeKonuya da yazdım aslında. Öğretmen, intihar eden öğrencisinin ardından diğer öğrencilerine insanlık dersi veriyor.
Uyarlama gençlik dizisi ile alakası yok ama konu bitince oraya yönelirse bilmemyoo izlemedim ve fragmanları izledim... 2020 nın gençlik okul dizisi harelde
uyarlama gençlik demedımkı..2929 nın gençlik okul dizisi .hiragın homorom dizisinin uyarlamasıymış.Uyarlama gençlik dizisi ile alakası yok ama konu bitince oraya yönelirse bilmem
Gençlik dizisi dedin sandım ben ondan dolayı dedim.uyarlama gençlik demedımkı..2929 nın gençlik okul dizisi .hiragın homorom dizisinin uyarlamasıymış.
tmkardeşim..öğrettmen lise öğrencileri..dizileri hep gençlik dizisi olurduya..foxta öğretmen kema lvardı.oda gençlik lise dizisiydiGençlik dizisi dedin sandım ben ondan dolayı dedim.