- Reaksiyon puanı
- 114,184
- Puanı
- 1,060
İnşallah ama sanmam. Çukur ilk sıra olur uzun süreHaftaya gitti AB Çukur'un
İnşallah ama sanmam. Çukur ilk sıra olur uzun süreHaftaya gitti AB Çukur'un
Kesinlikle. 2 haftadır izlerken hep bir eksiklik hissediyorum. Yeni bölüm fragmanı da pek bir umut vermedi entrika ile ilgili. Kerim ve Yıldız aşkına odaklanmaladı pek hoşuma gitmiyor. Misal Ender ve Kaya aşkında entrika vs daha iyi işlenmekte.Yasak Elma sezonun ilk iki bölümüyle senaryo bakımından hala istenileni vermiş değil bu reytinglere şaşırmıyorum. Entrika dozu artarsa reyting de artar zaten ve kolaylıkla 4. sezonu çıkarır.
Haftaya yeni dizi geliyor TRT 1'de ve en çok seyirciyi Çukur'dan alabilir. Ondan sonraki hafta artık tüm diziler reyting kitlesini oluşturmuş olur.Çukur ve Masterchef tebrikler...
İyi halt ettiniz gelinim mutfakta'yı başlatıcaz diye. Zahide'yi de düşürdünüz.
Yorgun iş dedik, bitmiş iş dedik, herkes bıktı dedik dinletemedik.
Şimdi oturun ağlayın halinize....
Evet tamamiyle Yıldız Kerim aşkına bağlandı dizi bu beni rahatsız ediyor. Tatmin olamadım hiç.Kesinlikle. 2 haftadır izlerken hep bir eksiklik hissediyorum. Yeni bölüm fragmanı da pek bir umut vermedi entrika ile ilgili. Kerim ve Yıldız aşkına odaklanmaladı pek hoşuma gitmiyor. Misal Ender ve Kaya aşkında entrika vs daha iyi işlenmekte.
Haftaya yeni dizi geliyor TRT 1'de ve en çok seyirciyi Çukur'dan alabilir. Ondan sonraki hafta artık tüm diziler reyting kitlesini oluşturmuş olur.
Yıldız'ı hiç bir zaman güçlü biri olarak göremedik. Tam oldu derken şimdi Halit ve annesinden çekinen biri oldu birden.Evet tamamiyle Yıldız Kerim aşkına bağlandı dizi bu beni rahatsız ediyor. Tatmin olamadım hiç.