Maskeli Fedai
Favori Üye
Bir şey de tam olmuyor..Adem Büyük'ün gitmesi şaka gibi. Çok kötü oldu, şimdi işin yoksa 1 yedek forvet transferi daha bekle bu yönetimden...
Bir şey de tam olmuyor..Adem Büyük'ün gitmesi şaka gibi. Çok kötü oldu, şimdi işin yoksa 1 yedek forvet transferi daha bekle bu yönetimden...
Kardeşim ülkede bir kulüp hariç diğerleri yırtık 5 lira bantlıyor ama yine de sen bilirsin.Suyun sesini duymaya hazırlanın... Gümbür gümbür...Ekli dosyayı görüntüle 91787
Taylan > FernandinhoFernandinho'nun GS ile adının anılması bile heyecanlandırdı. Muhtemelen gerçekleşmez.
Klasik Türk futbol seyircisi profili.Taylan > Fernandinho
Futboldan anlayan seyirci diye düzeltelim onuKlasik Türk futbol seyircisi profili.
Ya sen gidip "Younes Belhanda - Unskills, Goals and Assist of Assists" videoları hazırlasana kardeşim, Fernandinho falan sana 3-4 gömlek büyük gelir.Futboldan anlayan seyirci diye düzeltelim onu
35'lik dedeyi övmeye devam et hain..Ya sen gidip "Younes Belhanda - Unskills, Goals and Assist of Assists" videoları hazırlasana kardeşim, Fernandinho falan sana 3-4 gömlek büyük gelir.
@Tolstoyevski @MasacRE @Sherlock @MEnes Bu Belhanda denilen futbolcu son maçında KDB + Gündoğan kadar verimli mi oynadı, ne yaptı? Bu Maskeli adam iyice hipnoz olmuş. Guardiola ile yıllarca çalışmış Fernandinho'dan bahsederken gelmiş bana Belhanda, Taylan maylan diyor. Bu kadar vasatlık da yeter be.35'lik dedeyi övmeye devam et hain..
O dediğin iki kişiyi gününde bir Belhanda cebinden çıkarır Reyizime laf yok..@Tolstoyevski @MasacRE @Sherlock @MEnes Bu Belhanda denilen futbolcu son maçında KDB + Gündoğan kadar verimli mi oynadı, ne yaptı? Bu Maskeli adam iyice hipnoz olmuş. Guardiola ile yıllarca çalışmış Fernandinho'dan bahsederken gelmiş bana Belhanda, Taylan maylan diyor. Bu kadar vasatlık da yeter be.
Klasik @Maskeli Fedai işte 1 maç top oynayan Belhanda'ya hemen tav oluyor. Sezon boyu 40 maçta 2 3 maç top oynar herkesi kandırır böyle o tüyler ürpertici Arap...@Tolstoyevski @MasacRE @Sherlock @MEnes Bu Belhanda denilen futbolcu son maçında KDB + Gündoğan kadar verimli mi oynadı, ne yaptı? Bu Maskeli adam iyice hipnoz olmuş. Guardiola ile yıllarca çalışmış Fernandinho'dan bahsederken gelmiş bana Belhanda, Taylan maylan diyor. Bu kadar vasatlık da yeter be.
Reyizimi, kralım Belhanda'yı Messi denen loser sandın galiba..Klasik @Maskeli Fedai işte 1 maç top oynayan Belhanda'ya hemen tav oluyor. Sezon boyu 40 maçta 2 3 maç top oynar herkesi kandırır böyle o tüyler ürpertici Arap...
Bıraaaaaakkkk... O Belhanda dediğin adam bizi sayısız maçta sattı ve rezil etti... Biz geçmişi unutmadık, unutmayız...Reyizimi, kralım Belhanda'yı Messi denen loser sandın galiba..
Hocanın taktiğinde sıkıntı varsa reyizim ne yapsın.. @SherlockBıraaaaaakkkk... O Belhanda dediğin adam bizi sayısız maçta sattı ve rezil etti... Biz geçmişi unutmadık, unutmayız...
Taam taam inandım...Hocanın taktiğinde sıkıntı varsa reyizim ne yapsın.. @Sherlock
Belhanda'yı izlerken bizim gördüğümüz...@Tolstoyevski @MasacRE @Sherlock @MEnes Bu Belhanda denilen futbolcu son maçında KDB + Gündoğan kadar verimli mi oynadı, ne yaptı? Bu Maskeli adam iyice hipnoz olmuş. Guardiola ile yıllarca çalışmış Fernandinho'dan bahsederken gelmiş bana Belhanda, Taylan maylan diyor. Bu kadar vasatlık da yeter be.
Belhanda'yı izlerken bizim gördüğümüz...
@Maskeli Fedai nin gördüğü...
@Sherlock @MEnes @Tolstoyevski @Bully