🟡🔴 Galatasaray - Genel Sohbet & Transfer Konusu | ⭐️⭐️⭐️⭐️

Suyun sesini duymaya hazırlanın... Gümbür gümbür...Ekli dosyayı görüntüle 91787

1599590002472.jpg

@Tolstoyevski @MasacRE @Sherlock @MEnes Bu Belhanda denilen futbolcu son maçında KDB + Gündoğan kadar verimli mi oynadı, ne yaptı? Bu Maskeli adam iyice hipnoz olmuş. :A Guardiola ile yıllarca çalışmış Fernandinho'dan bahsederken gelmiş bana Belhanda, Taylan maylan diyor. :A Bu kadar vasatlık da yeter be. :A
O dediğin iki kişiyi gününde bir Belhanda cebinden çıkarır :A Reyizime laf yok..

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD
@Tolstoyevski @MasacRE @Sherlock @MEnes Bu Belhanda denilen futbolcu son maçında KDB + Gündoğan kadar verimli mi oynadı, ne yaptı? Bu Maskeli adam iyice hipnoz olmuş. :A Guardiola ile yıllarca çalışmış Fernandinho'dan bahsederken gelmiş bana Belhanda, Taylan maylan diyor. :A Bu kadar vasatlık da yeter be. :A
Klasik @Maskeli Fedai işte 1 maç top oynayan Belhanda'ya hemen tav oluyor. Sezon boyu 40 maçta 2 3 maç top oynar herkesi kandırır böyle o tüyler ürpertici Arap... :A

Belhanda'yı izlerken bizim gördüğümüz...
belhanda-1569832746.jpg
@Maskeli Fedai nin gördüğü...
_99083339_ballondor2.jpg

@Sherlock @MEnes @Tolstoyevski @Bully