Ben dün yarısını izledim sadece ve uyudum yani durgun bir bölümdüYasak Elma düşüşe geçmiş şimdiden, kış epey soğuk geçecek anlaşılan.@Aserat
Oranları bilmiyorum ama 4 altına girmişse ozaman sıkıntı.
Ben dün yarısını izledim sadece ve uyudum yani durgun bir bölümdüYasak Elma düşüşe geçmiş şimdiden, kış epey soğuk geçecek anlaşılan.@Aserat
4 un altında değil..ama çukurda zirveyi kapmışBen dün yarısını izledim sadece ve uyudum yani durgun bir bölümdüSonradan reytingini yükselten bir dizi oyüzden erken sevinmelere gerek yok
Yasak Elma o 0 entrika bölümle iyi bile almış, dizi bu yayınlanan 2 bölümüyle de beni tatmin etmedi malesef.Yasak Elma düşüşe geçmiş şimdiden, kış epey soğuk geçecek anlaşılan.@Aserat
Evet yükseliş yaşamış ve beklenen bir şeydi Çukur için. İyi transferler yapılmıştı.4 un altında değil..ama çukurda zirveyi kapmış
artık zirvenın sahibi çukur tv 8 ı bile geçti..ben uçankuş ıngtegram sayfasından bakıyom reytinglerewEvet yükseliş yaşamış ve beklenen bir şeydi Çukur için. İyi transferler yapılmıştı.
Biz medyafaresi, o siteden alıyoruz.artık zirvenın sahibi çukur tv 8 ı bile geçti..ben uçankuş ıngtegram sayfasından bakıyom reytinglerew
Yasak Elma o 0 entrika bölümle iyi bile almış, dizi bu yayınlanan 2 bölümüyle de beni tatmin etmedi malesef.![]()
Serhoş bile tatmin olmadıysa artık, ne diyelim bu sezon @Aserat ın sezonu.Ben dün yarısını izledim sadece ve uyudum yani durgun bir bölümdüSonradan reytingini yükselten bir dizi oyüzden erken sevinmelere gerek yok
uçankuş ılk yuz programlar var..Biz medyafaresi, o siteden alıyoruz.
Eskiden tablo paylaşırlardı ama şimdi foto olarak paylaşıyorlar
Zaman zaman düşüşe geçip sonra atak yapıyor dizimiz oyüzden hemen zafer kutlamasına gerek yokSerhoş bile tatmin olmadıysa artık, ne diyelim bu sezon @Aserat ın sezonu.![]()
yasak elmada erkekler savaşı başlıcak kesin eda ece iki erkek arasında kalcalZaman zaman düşüşe geçip sonra atak yapıyor dizimiz oyüzden hemen zafer kutlamasına gerek yok![]()
Dur bana spoi vermeyasak elmada erkekler savaşı başlıcak kesin eda ece iki erkek arasında kalcal
izle izle heycanlı..fragmanlarda hapıs ceza evi vardı..hapıs iki bölümden beri yok.Dur bana spoi vermebirazdan kalan 1 saatini izleyeceğim
![]()
düşmez o reytingleri arttırıyor 😀Haftaya 4 altına düşer gibi duruyor.![]()