Güzel 0 puan almamışımİlk gün sonuçları belli oldu ve @Sherlock ve @Sylvester açılış maçının kazananları oldular, onları skor farkını bilmesi sebebiyle @MEnes takip etti.
Ekli dosyayı görüntüle 91949
Güzel 0 puan almamışımİlk gün sonuçları belli oldu ve @Sherlock ve @Sylvester açılış maçının kazananları oldular, onları skor farkını bilmesi sebebiyle @MEnes takip etti.
Ekli dosyayı görüntüle 91949
İşte hakemler bazen fav10 üyelerini bile yakabiliyor87’de o penaltıdan gol gelmese ilk günü 1.sırada tamamlayacaktım, şimdi sonuncu.
Direkten dönmüşsün87’de o penaltıdan gol gelmese ilk günü 1.sırada tamamlayacaktım, şimdi sonuncu.
Hiç detaylı bakmıyorum şuan ama puanım iyi1.haftanın 2.gün maçları sonucunda günü @Sylvester önde kapatırken onu @Felon ve @Sherlock takip ettiler. @bazinga @Dosi ve @MEnes ise günü zararsız kapatan diğer isimlerden oldular...
Ekli dosyayı görüntüle 92013
Ah Gs ah 5 gol atacağı maçtı 5-1 olurdu en azından fark bilirdik... Ah Falcao, ah Diagne... Neyse en azından puan almışız...1.haftanın 2.gün maçları sonucunda günü @Sylvester önde kapatırken onu @Felon ve @Sherlock takip ettiler. @bazinga @Dosi ve @MEnes ise günü zararsız kapatan diğer isimlerden oldular...
Hem burada hem de Sosyal Lig'de iyi patladım. İlk haftanın günahı olmaz deyip geçiyorum. Bu hafta tüm maçları izleyip takımları gördüm. Haftaya daha realist tahminlerle gelicem.1.haftanın 2.gün maçları sonucunda günü @Sylvester önde kapatırken onu @Felon ve @Sherlock takip ettiler. @bazinga @Dosi ve @MEnes ise günü zararsız kapatan diğer isimlerden oldular...
Emre Özcan izleyip kendime gelmeliyim, bu hâl ne???1.haftanın 2.gün maçları sonucunda günü @Sylvester önde kapatırken onu @Felon ve @Sherlock takip ettiler. @bazinga @Dosi ve @MEnes ise günü zararsız kapatan diğer isimlerden oldular...
1.haftanın 2.gün maçları sonucunda günü @Sylvester önde kapatırken onu @Felon ve @Sherlock takip ettiler. @bazinga @Dosi ve @MEnes ise günü zararsız kapatan diğer isimlerden oldular...
Emre Özcan izleyip kendime gelmeliyim, bu hâl ne???
Daha 30 dakika var, umarım böyle bitmez maçlar..Gündüz maçlarını tam tutturmuşum bir anda üstlerdeyim![]()
13 | The_Erinch | 1-41 | 2-0 | 0-1 | 1-01 | 1-2 | 3-1 | 0-1 | --- | --- | --- | 2 | 0 | 2 | ||
16 | DarkLegenD | 2-2 | 2-1 | 1-01 | 1-2 | 1-2 | 1-1 | 1-1 | --- | --- | --- | 1 | 0 | 1 |
oynamadığımı kim söyledi kankaFelon iddaa oynasaydın keşke![]()
hasanca kim?Haftanın bitimine bir maç kala pazar günün sonuçlarında @bazinga ve @Sylvester liderliği paylaşırlarken günün ters köşe maçı Trabzon-Beşiktaş maçı oldu ve @Dosi ile @DarkLegenD o maçtan puan alan tek isim oldular.
Ekli dosyayı görüntüle 92056
Ben de bilmiyorum herhalde ziyaretçilerdendir, bu konuyu okuyorsa selam yolluyoruz kendisine.hasanca kim?![]()