Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    19
Belli ki seyirci sezon arası veren işleri izlemeyi pek tercih etmiyor. Sanırım uzun aralar seyirciyi uzaklaştırmış. Geçen sezonu iyi oranlarla kapatan, Hekimoğlu, Babil, Benim Adım Melek, Zümrüdüanka gibi işler baya kan kaybetmiş. Çok toparlanabileceklerini sanmıyorum. Çukur ve Yasak Elma kitlesini koruyor sayılır. Kırmızı Oda ve Menajerimi Ara gibi farklı işler ilgi çekiyor. Romantik Komediler de Ekim Kasım gibi miadını doldurur.

Cumartesi de Kuzey Yıldızı kanalı sırtlamaya devam eder diğerleri yavaş yavaş veda eder diye düşünüyorum.

Ay tamam da çok düşük değil ki bu. Son bölümünde 7-8 reytingden 2'ye düşmemiş en azından. Yine gayet iyi oranlarda açmışlar. :A Çukur yükselir zaten birkaç haftaya, no problem...
Tabi Baraj’ınki ile karşılaştırılmaz onunki düşüş değil baya çakılma. :A Ama bu sezon tüm eski diziler için zorlu geçecek bence. Ya da izleyici eve kapanınca artacak. Bilemiyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
Belli ki seyirci sezon arası veren işleri izlemeyi pek tercih etmiyor. Sanırım uzun aralar seyirciyi uzaklaştırmış. Geçen sezonu iyi oranlarla kapatan, Hekimoğlu, Babil, Benim Adım Melek, Zümrüdüanka gibi işler baya kan kaybetmiş. Çok toparlanabileceklerini sanmıyorum. Çukur ve Yasak Elma kitlesini koruyor sayılır. Kırmızı Oda ve Menajerimi Ara gibi farklı işler ilgi çekiyor. Romantik Komediler de Ekim Kasım gibi miadını doldurur.

Cumartesi de Kuzey Yıldızı kanalı sırtlamaya devam eder diğerleri yavaş yavaş veda eder diye düşünüyorum.
Düşünüldüğü zaman tüm yorumların içinde en mantıklısı geldi.

• Beğendim
Reactions: soo
Doğrudur, ben oranlara bakmıyorum hiç bir zaman. Sadece sıralamaya :A

Bu dizi için reyting rekorları kıran denilmişti ve tartışma olmuştu burda, o geldi aklıma :F @Özgür @Aserat @Emre Ozansoy @Angelica

:A Kim dedi rating rekoru kıracağını valla benim korkum vardı düşük gelir diye öylede oldu seyirci tam televizyona alışamadı ki ya hep ondan bence

• Güldürdün
Reactions: Dosi
:A Kim dedi rating rekoru kıracağını valla benim korkum vardı düşük gelir diye öylede oldu seyirci tam televizyona alışamadı ki ya hep ondan bence
Reyting rekorları kırıyor tabiri tartışması vardı, sende pek savunmuştun ama ben seyirci kalmıştım. O mesajlarınız geldi aklıma, ona deyindim :A

FOX dizileri niye düşüşte? 7-8 reytinglik 'Baraj' 2-3 reytinge düştü, geçen sezon cumartesi çok iyi iş yapan 'Zümrüdüanka' 2-3 oranlara düşmüş. 'Bay Yanlış' düşüşe geçti, haftaya durumu ne olacak merak konusu. Şu an kanalın elindeki en iyi iş 'Sen Çal Kapımı'. Sezon boyu iş görür o dizi her türlü. Ek olarak 'Mucize Doktor' ne yapacak bakalım onu merak ediyorum asıl. 'Öğretmen' dizisinden de fazla umudum yok çünkü.

'İyi Günde Kötü Günde' az buçuk tahminimde başlamış, 3.10-3.20 civarı tahmin yapıyordum. Cumartesi günü için değerlendirirsek kötü başlamamış, bol tekrarla izleyicinin ilgisini çekebilirse 4-5 oranıyla kanalı çok rahat sırtlar.

Sadece fox tv değil ki tüm diziler düşük başladı niye sadece fox başlamış gibi yorumluyorsun?

Katılmıyorum sana valla seyirci tv ye alışsın toparlar yükselir yaşarlar niye toparlanmasınlar ki

Tabii ama sadece Fox düşük başlamış gibi yorumluyosun her dizi düşük başlamadımı yanlışım varmı? :D
Yukarıda yazdım aslında Özgür de yazınca, geçen sezon FOX dizileri çok yüksek oranlar aldığı için en çok dikkatimi çeken FOX dizileri oldu. Mesela pazartesi yapımları Çukur, Yasak Elma ve Sefirin Kızı da düşük başladı ama o kadar da düşük açmadı. Bana göre üçü de iyi açılış yaptı. Yani bir Baraj, bir Zümrüdüanka değiller. Geçen sezona göre en düşük iki açılışı da FOX dizisi yaptı, o mantıkla söyledim aslında. :D

Yukarıda yazdım aslında Özgür de yazınca, geçen sezon FOX dizileri çok yüksek oranlar aldığı için en çok dikkatimi çeken FOX dizileri oldu. Mesela pazartesi yapımları Çukur, Yasak Elma ve Sefirin Kızı da düşük başladı ama o kadar da düşük açmadı. Bana göre üçü de iyi açılış yaptı. Yani bir Baraj, bir Zümrüdüanka değiller. Geçen sezona göre en düşük iki açılışı da FOX dizisi yaptı, o mantıkla söyledim aslında. :D

Zümrüdünkayı ve Barajı etkileyen senaryoları oldu zümrüdüankanın senaryo değişti seyirci bunu sevmedi yoksa Yasak elma iyi başladı sen çal kapımı iyi gidiyor Mucize doktor başlayacak bak görürsün oda düşük başlar bence çünkü seyirce bence hala ekrana alışamadı :D

• Beğendim
Zümrüdünkayı ve Barajı etkileyen senaryoları oldu zümrüdüankanın senaryo değişti seyirci bunu sevmedi yoksa Yasak elma iyi başladı sen çal kapımı iyi gidiyor Mucize doktor başlayacak bak görürsün oda düşük başlar bence çünkü seyirce bence hala ekrana alışamadı :D
vala mucize doktor granti kaldığı yerden iyi başlıcak tek farklı dizio

• Beğendim
Reactions: Angelica
Senaryo ya da farklı durumlar, sonuç olarak düşük açtılar ve bu hayra alamet değil. Tabi yükseledebilirler ama 7-8 reytingden 2-3 reytinge düşüş ne kadar toparlarlar (daha rakipleri de geliyor) bilemiyorum. Sen Çal Kapımı mesela çok iyi gidiyor, MasterChef izleyicisi ekranlarda çok iyi oranlar alıyor. Gündüz kuşağı izleyicisi de döndü. Örneğin Kırmızı Oda çok iyi yükseliş yaşadı. Demek ki izleyici izlediğini izliyor. Yıl bitmeden epey diziyle vedalaşacağız gibi duruyor maalesef...

• Beğendim
Reactions: Angelica
Senaryo ya da farklı durumlar, sonuç olarak düşük açtılar ve bu hayra alamet değil. Tabi yükseledebilirler ama 7-8 reytingden 2-3 reytinge düşüş ne kadar toparlarlar (daha rakipleri de geliyor) bilemiyorum. Sen Çal Kapımı mesela çok iyi gidiyor, MasterChef izleyicisi ekranlarda çok iyi oranlar alıyor. Gündüz kuşağı izleyicisi de döndü. Örneğin Kırmızı Oda çok iyi yükseliş yaşadı. Demek ki izleyici izlediğini izliyor. Yıl bitmeden epey diziyle vedalaşacağız gibi duruyor maalesef...
gundüz izleyicisi muge anlıyla döndü

Sezondan dönen işlerin reytingini görünce Ögretmen'in geç başlayacak olmasına sevindim şu an. :D Ama Fox çarşambada denemez gibi hazır kitlesini koruyan Sen Çal Kapımı varken risk etmez. Tam pazarlık iş umarım Savaşçı'da düşer o güne Öğretmen gelir. :A

Ben toparlarlar diye düşünüyorum cumartesi günü doldu daha rakip gelmez bence o yüzden bence zümrüdüanka ve İGKG yükselir diye düşünüyorum ama çat kapı aşk çok uzun sürmez final haberi gelir ki
sen duydunmu bilmiyorum Baraj final olacak diye haber çıktı maalesef :(

• Beğendim
Sezondan dönen işlerin reytingini görünce Ögretmen'in geç başlayacak olmasına sevindim şu an. :D Ama Fox çarşambada denemez gibi hazır kitlesini koruyan Sen Çal Kapımı varken risk etmez. Tam pazarlık iş umarım Savaşçı'da düşer o güne Öğretmen gelir. :A

Öğretmen Çarşamba olmayacak diyorlar :D

• Harika
Reactions: Billy Kane