@denizz19 o da bu oranları paylaşmış?Zümrüt ab 1.75
bütün ctesi dizileri berbat sonuçlar almış.
Masterchef tebrikler...
@denizz19 o da bu oranları paylaşmış?Zümrüt ab 1.75
Masterchef tebrikler...
Uçankuş’a bakın zümrüt ab 1.75
Değiştirdim.. Uyardığın için teşekkürler..Zümrüt ab 1.75
Masterchef tebrikler...
Doğrudur, ben oranlara bakmıyorum hiç bir zaman. Sadece sıralamayaUçankuş’a bakın zümrüt ab 1.75
Sezonu açan her dizi gibi, son bölümlerine göre düşük bir oranla başlamış. Normal, ilerleyen haftalarda yükselecektir eski oranarın.Doğrudur, ben oranlara bakmıyorum hiç bir zaman. Sadece sıralamaya
Bu dizi için reyting rekorları kıran denilmişti ve tartışma olmuştu burda, o geldi aklıma @Özgür @Aserat @Emre Ozansoy @Angelica
1.7 nekadar toparlanır ki?Sezonu açan her dizi gibi, son bölümlerine göre düşük bir oranla başlamış. Normal, ilerleyen haftalarda yükselecektir eski oranarın.
Dizide ki değişiklikte etkilemiş olabilir. Bölümü az sonra izlemeye başlayacağım ama yeni giren karakterler ile hikaye biraz garip geldi bana. İzleyici beğenmemiş olabilir.
Aynen, o detay ilgimi çekti. Çok iyi.diriliş ertuğrul tekrarı ilk 10da
Evet baya rekor kırmış.Doğrudur, ben oranlara bakmıyorum hiç bir zaman. Sadece sıralamaya
Bu dizi için reyting rekorları kıran denilmişti ve tartışma olmuştu burda, o geldi aklıma @Özgür @Aserat @Emre Ozansoy @Angelica
keşke trt yayınlasa..benim aklıma geldi..nurda bazıları dirilişi sevmeyenler var..trt pazar sabahları yayınlanıyor..beyaza ve 360 da olmssaydı trt hep reyting başarısı olurduAynen, o detay ilgimi çekti. Çok iyi.
TRT'de haber öncesi günlük yayınlarda iyi reyting alır.
Kalk Gidelim hafta içi olacak tekrarlar ile
Konusunu açtım mı @emreemreu ?
İGKG'nın yükseleceğini düşünmüyorum, AB Masterchef'i izlemeye devam ediyor, Total Kuzey Yıldızı'nı. Galip çıkması zor iki grupta.1.7 nekadar toparlanır ki?
Gidici bu dizi
Star'ın yeni dizisi yükselecektir. Zümrüdüanka için aynı şey geçerli değil, az yükselme olur ama eski oranlar ve zirve hayal bile değil sizin için
Aynen, o detay ilgimi çekti. Çok iyi.
TRT'de haber öncesi günlük yayınlarda iyi reyting alır.
Kalk Gidelim hafta içi olacak tekrarlar ile
Konusunu açtım mı @emreemreu ?
Babil'in karşısında iki dizi vardı, Zümrüdüanka'ın karşısında 4 dizi, 1 yarışma ve Süper Lig Maçı vardı. Yani bu karşılaştırma gereksiz ve boş.Zümrüdüanka Babilden daha kötü başlamış... Babil Ab de 4.07 , Abc1 de 3.09 almıştı bari ...
Yalnız Masterchef’in AB’de geçtiği dizilerin hepsi Total işi. Kuzey Yıldızı ve Zümrüdüanka AB’de yüksek giden bir iş değil. Masterchef’in bu sezonki başarısını hep tebrik ettim bunu sakın kimse kıskançlık olarak algılamasın ama mesajlarda da bu kadar abartılı bir şekilde övmek bana tuhaf geliyor.MASTERCHEF > Yerli Diziler
Seyirci daha gelmedi, diziler başlasın 3- 4 bandında iner, Survivor gibi MC de kaybolur falan derken....
Vatandaş AB ve ABC1 de dizileri neredeyse izlememiş bile,
Masterchef, ülkenin dizilerden çok Televizyon Yapımına daha çok önem verdiğinin kanıtı, kurgu, aksiyon, heyecan, kaos, duygusallık, yemek, eğitim hepsi var yarışmada...
Karşısında ki 5 diziyi Gene ipe dize Masterchef tebrik ediyorum.
Dizilerde Zümrüdanka neredeyse ilk sayfada olmayacakmış, Çatı Aşk da artık yavaş yavaş Son Kullanım Tarihini dolduruyor.