'Beni Bırakma'nın Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu! Yeni Sezon Afişi Yayınlandı!| ATV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,618
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
beni-birakma-afis-kopya-2Ipu.jpg

ATV'nin sevilen günlük dizisi 'Beni Bırakma'nın yeni sezon tarihi belli oldu ve afişi yayınlandı!

Yapımcılığını Focus Film'in üstlendiği, başrollerini Gökberk Yıldırım ve Eda Nur Gülbudak'ın paylaştığı, kadrosunda; Emrah Akduman , Esengül Aypek, Fatih Gühan, Özlem Boyacı ve Şebnem Gürsoy gibi isimlerin yer aldığı dizi Pazartesi gününden itibaren yeni sezon bölümleriyle ekrana gelmeye devam edecek.

'Beni Bırakma' yeni sezonuyla Pazartesi 14.00'te ATV'de!

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: STAR
beni bırakmayı çok seviyorum ama sıla çıktı ya tarıkla mutlu olamadan kızı bahar büyüdüğünü göremeden sıla çıktı .galiba toplamda 11 oyuncu çıktı diziden.sıla ,emre ve elif mutlaka aranacaktır izleyici tarafından.sonsuza kadar sıla ve tarık aşkı.

başrol oyuncuları yok..9 oyuncuda yok..sonu adını sen koy gibi olcak

başrol oyuncuları yok..9 oyuncuda yok..sonu adını sen koy gibi olcak
benzetme yapacağım yanlış örnek verdiysem özür dilerim. kurtlar vadisinde elif öldü nice karakterler geçti ama hiçbiri elif ve polat gibi bir çift olmadı.beni bırakmada ise sıla yok ve yeni sezonda tarıka yeni bir bayan getiriyorlar ama dediğim gibi sıla ve tarık gibi o heyecan veren çift olmaz yeni gelen karekter.

benzetme yapacağım yanlış örnek verdiysem özür dilerim. kurtlar vadisinde elif öldü nice karakterler geçti ama hiçbiri elif ve polat gibi bir çift olmadı.beni bırakmada ise sıla yok ve yeni sezonda tarıka yeni bir bayan getiriyorlar ama dediğim gibi sıla ve tarık gibi o heyecan veren çift olmaz yeni gelen karekter.
başrol oyuncuların bay bayan yok diye okudum...yemin dizisnde bayan oyuncu çıktı yeni bayanla devam etme kararı aldılar..9 oyuncuda yok..işi zor..deniz yıldızıdada oyuncular ayrıldı sonra yayndan kalktı

başrol oyuncuların bay bayan yok diye okudum...yemin dizisnde bayan oyuncu çıktı yeni bayanla devam etme kararı aldılar..9 oyuncuda yok..işi zor..deniz yıldızıdada oyuncular ayrıldı sonra yayndan kalktı
evet yok 3 başrol yok beni bırakmada sıla .emre ve elif.diğer dizileri bilmiyorum ama doğrudur bu kaekterlerin çıkması diziler için eksi puandır.

Dizinin yeni sezon afişi yayınlandı, günlük dizi olduğundan yeni bir konu açmak yerine konuya ekledim. :)

beni-birakma-afis-kopya-2Ipu.jpg

hayırlıolsun bolreytingler
beni bırakmayı çok seviyorum ama sıla çıktı ya tarıkla mutlu olamadan kızı bahar büyüdüğünü göremeden sıla çıktı .galiba toplamda 11 oyuncu çıktı diziden.sıla ,emre ve elif mutlaka aranacaktır izleyici tarafından.sonsuza kadar sıla ve tarık aşkı.

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: serhatt and Doğan
Günlük dizileri hiç sevmiyorum insanların aklı ile dalga geçiyor çoğu sinirlenmek istersem izlerim . :A

bizim evin halleri ayrılsakda beraberiz unutma beni deniz yıldızı .beniaffet guzeldi

• Beğendim
Reactions: STAR