Fav10 Haftanın Trendleri | 11 Kasım - 17 Kasım 2024

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
113,983
Puanı
1,060

Haftanın En Çok Görüntülenen Konuları​

Haftanın En Çok Mesaj Yazılan Konuları​

Haftanın En Çok Reaksiyon Puanı Alan Mesajları​

Arka Sokaklar konusu iyi görüntülenmis :Z

En cok konusulan konularda da 3 tane konumun olmasi ve iki tanesinin ilk 5'te olmasi güzel :D

Reaksiyonlarda yokum.

Kazanan Favori Sarki konusu 1 mesaj farkla zirvede yer almis. Dün aksam @12.Adam ile az daha sohbet etseydik @RüzgarGülü 'nün konusu birinci olacakmis :A Tebrikler ikinizede @Dosi @RüzgarGülü

En cok konusulan konularda da 3 tane konumun olmasi ve iki tanesinin ilk 5'te olmasi güzel :D

Reaksiyonlarda yokum.

Kazanan Favori Sarki konusu 1 mesaj farkla zirvede yer almis. Dün aksam @12.Adam ile az daha sohbet etseydik @RüzgarGülü 'nün konusu birinci olacakmis :A Tebrikler ikinizede @Dosi @RüzgarGülü
Baya iyi oranlar tebrikler :Z
Kazanan konusunu çok erken saldım. Hit sıralamasında zirve olabilirmiş :A
Doydum diyelim :A
O konuda silmiş olduğum mesajım vardı. O da 5-10 mesaj beraberinde getirebilirdi ama ben hafta ortası modum düşüktü saldım konuyu :A

Bu arada @Doğan çok tebrik ederim :Z

Ne güzel dogum günü konun listeye girmis @Doğan tebrikler güzel bir hediye olmustur sana :D

Reaksiyonlarda yokum.

Maç konuları böyle olabiliyor :D

Listeye girenleri tebrik ederim :)

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi