Doğum Günün Kutlu Olsun Gerekli24!

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
48,993
Puanı
1,060
Forumumuza kısa süre önce üye olan ve kaliteli yorumlarıyla hemen kendini sevdirmeyi başaran @Gerekli24'ün bugün doğum günü! Kendisinin doğum gününü kutluyoruz ve sevdikleriyle beraber geçireceği nice mutlu, sağlıklı ve huzurlu seneler diliyoruz...

Hediye konusunda elinizi korkak alıştırmayın, atış serbest. :A

Hoglu.jpg

doğum günün kutlu olsun nice yıllara sevdiklerinle ALLAHIM hep iyi insanlarla karşılaştırsın ve bahtın ve kaderin açık olsun .

• Harika
Reactions: Gerekli24
Doğum günün kutlu olsun @Gerekli24 :bhr:
Bende konu açmıştım ama saniye farkla kaçırdım oyüzden sildim.
Konudaki hediyeleri buraya atayım:

Ekli dosyayı görüntüle 91786

Teşekkürler yeniden
Huzur ve sağlığın ön planda olduğu başarılarla dolu seneler dilerim hem eğitimin hem hayatın adına, doğum günün kutlu olsun :Z @Gerekli24

Şimdilik tek bir nokta atışı hediye ile geleceğim, mesajı alacaksındır...

697a31d1a795e97383306e1ca8bcd123.jpg
Rezil oldum galiba ama alamadım çok mu rezil oldum? :A
Teşekkür ederim.
doğum günün kutlu olsun nice yıllara sevdiklerinle ALLAHIM hep iyi insanlarla karşılaştırsın ve bahtın ve kaderin açık olsun .
Aynı dilekleri senin içinde diliyorum teşekkürler

@Gerekli24 İyi ki doğdunnnn sağlıklık huzurlu bir ömür diliyorum ablacım nice yaşlara inşAllah Enesin dediğin gibi kısa sürede kendini sevdirdin ve forumda kalıcı oldun iyi ki tanımışız seni :D

sana vadinin en unutulmaz sahnelerinin bir araya geldiği videoyu armağan ediyorum :D

• Harika
Reactions: Gerekli24
@Gerekli24 İyi ki doğdunnnn sağlıklık huzurlu bir ömür diliyorum ablacım nice yaşlara inşAllah Enesin dediğin gibi kısa sürede kendini sevdirdin ve forumda kalıcı oldun iyi ki tanımışız seni :D

sana vadinin en unutulmaz sahnelerinin bir araya geldiği videoyu armağan ediyorum :D
Teşekkürler ablam. Sondaki sahne efsane.

• Harika
Reactions: Angelica

Forum İstatistikleri

Konular
176,289
Üyeler
8,561
Son Üye
Wturfpercomp