Doğum Günün Kutlu Olsun Gerekli24!

Doğum günün kutlu olsun arkadaşım.. Nice sağlıklı huzurlu sevdiklerinle geçireceğın güzel yıllara..

• Harika
Reactions: Gerekli24
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara. :Z @Gerekli24

Hediyelerin:
images

• Harika
Yok gerek yok, hediyemi aktardım zaten.Etiket olmadan kıl payı önceden açılan konuya acımamak gerekir aslında ama OSM nedeniyle bağınız var :A
Ve bana verdiğin konulara sayalım :A
Ortağım ile karşı karşıya getirdi senin konun :A

Biraz daha erken görsem senin konunu, klasik yöntemlerimizle çözerdik bu işi ortağım. :A Kusuruma bakma. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Forumun gereklisi :A

Doğum günün kutlu olsun kardeşim;

Bence Nickindeki 24 kalkıyorsa Gerekli olarak yeni yaşında bir değişime gidebilirsin :)

Herşey gönlünce olsun; daha nice yaşlar diliyorum sana; Sağlıklı,huzurlu,mutlu....Ailenle,sevdiklerinde ve sevenlerinle birlikte...

• Beğendim
  • Harika
Reactions: Gerekli24 and STAR
Forumun gereklisi :A

Doğum günün kutlu olsun kardeşim;

Bence Nickindeki 24 kalkıyorsa Gerekli olarak yeni yaşında bir değişime gidebilirsin :)

Herşey gönlünce olsun; daha nice yaşlar diliyorum sana; Sağlıklı,huzurlu,mutlu....Ailenle,sevdiklerinde ve sevenlerinle birlikte...
Nick yaştan dolayı değil abi. Üniversite sınavına hazırlanıyorum daha. Teşekkürler.
@Gerekli24 doğum günün kutlu olsun.Nice senelere,İyi ki doğdun
Teşekkürler ederim. Hediye de ayrı güzel
Ekli dosyayı görüntüle 91793

Doğum günün kutlu olsun kaliteli insan. :Z
Bu arada kusura bakma fotoğrafda İpek Hoca yok @Gerekli24. :A
Çok teşekkürler. Sorun yok. Timuçin Esen var o yeter :A
Fazla konuşamadık ama doğum günün kutlu olsun :D @Gerekli24
Kutlamak yeterli sağ ol :bhr:

Geç oldu ama yeni görüyorum. Doğum günün kutlu olsun. Ailenle, sevdiklerinle ve bizle nice güzel, sağlıklı, mutlu yılların olsun. İyi ki doğdun @Gerekli24 :bhr:

Bir şarkı hediyesi bırakıyorum buraya. :X

• Harika