Teşekkürler ablam. Sondaki sahne efsane.
Hepsi birbirinden efsane yaa ah vadimm nasıl özledim
Teşekkürler ablam. Sondaki sahne efsane.
Aynen abla kimse yerini tutamaz.Hepsi birbirinden efsane yaa ah vadimm nasıl özledim
Teşekkür ederim sağ ol.Doğum günün kutlu olsun arkadaşım.. Nice sağlıklı huzurlu sevdiklerinle geçireceğın güzel yıllara..
Teşekkürler @Aserat Hediyelerde çok güzel
Yok gerek yok, hediyemi aktardım zaten.Etiket olmadan kıl payı önceden açılan konuya acımamak gerekir aslında ama OSM nedeniyle bağınız var
Ve bana verdiğin konulara sayalım
Ortağım ile karşı karşıya getirdi senin konun
Teşekkürler hemen öğrenince konu açmışsınız ikinize de teşekkür ederim
Yok yok iyi oldu böyle. Fazla borçlanmak istememBiraz daha erken görsem senin konunu, klasik yöntemlerimizle çözerdik bu işi ortağım. Kusuruma bakma.
Yok yok iyi oldu böyle. Fazla borçlanmak istemem
Çok teşekkürler adminim @Bully Vartolu'nun halayinı unutmadıkDoğum günün kutlu olsun @Gerekli24 , sevdiklerinle birlikte nice mutlu sağlıklı senelere inşallah. Hediyelerin.
Nick yaştan dolayı değil abi. Üniversite sınavına hazırlanıyorum daha. Teşekkürler.Forumun gereklisi
Doğum günün kutlu olsun kardeşim;
Bence Nickindeki 24 kalkıyorsa Gerekli olarak yeni yaşında bir değişime gidebilirsin
Herşey gönlünce olsun; daha nice yaşlar diliyorum sana; Sağlıklı,huzurlu,mutlu....Ailenle,sevdiklerinde ve sevenlerinle birlikte...
Teşekkürler ederim. Hediye de ayrı güzel
Çok teşekkürler. Sorun yok. Timuçin Esen var o yeterEkli dosyayı görüntüle 91793
Doğum günün kutlu olsun kaliteli insan.
Bu arada kusura bakma fotoğrafda İpek Hoca yok @Gerekli24.
Kutlamak yeterli sağ olFazla konuşamadık ama doğum günün kutlu olsun @Gerekli24
Kutlamak yeterli hediye için de ayrı teşekkür ederimGeç oldu ama yeni görüyorum. Doğum günün kutlu olsun. Ailenle, sevdiklerinle ve bizle nice güzel, sağlıklı, mutlu yılların olsun. İyi ki doğdun @Gerekli24
Bir şarkı hediyesi bırakıyorum buraya.