Masumlar Apartmanı - Tanıtım Fragmanları | TRT 1 - Yeni Dizi

Güzel bir tanıtım olmuş. Kadro zaten efsane ama Salı olması iyi olmadı. :(

Hey maşallah :A
Benim haftalık toplam dizilerimden de fazlaymış :A
Yasak Elma 1 numaralı dizim. Saniyesini bile kaçırmam.

Menajerimi Ara, Hekimoğlu, Bir Zamanlar Çukurova izleyeceğim diğer diziler ama sahne atlaması falan olur onlarda :A
Kırmızı Oda'nın da bari ilk bölümüne bak.ss

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Kurmayı bilemem ama kırma bence de. :A
Yorum yazarken saçmalayabilirim çünkü aşırı yorucu bir gün geçirdim :A yarında öyle olacak ama Cuma günü normal hayatıma dönerim gibi. Şuan yorgunluktan yerimden kalkıp odaya gitmeye bile üşeniyorum :F

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Farah Zeynep Abdullah... Türkiye'de son 15 yılda bu denli duygu çıkartan, giydiği her rolü üzerine oturtan başka bir kadın oyuncu görmedim ben. Elbette Demet Evgar, Aslı Enver, Burçin Terzioğlu gibi başarılı kadın oyuncular var ama bu kadın bir başka. Dizinin içeriğindeki hikayeyi daha önce Madalyonun İçi kitabında okumuştum. Kitapta en çok ilgimi çeken hikayeydi. Titizlik hastalığına sahip birey olarak merakla kendi yaptığım delilikleri ekrandaki karakterlerde izlemek için sabırsızlanıyorum :)

• Beğendim
Reactions: -potterhead-
Fragman iyi ama izleyeceğimi sanmıyorum zaten salı iki dizim var. Keşke Neriman'ı erkek karakter yapmak yerine Farah'a oynatsalardı ve Birkan aileye dahil olacak karakter olsaydı.

Uzun zamandır merakla beklediğim ve fragmanlarıyla beni içine alan Bi dizi olmamıştı. Kadro gayet iyi, hikaye de keza. Gün konusunda kararsızım ama umarım ilgi görür.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy

Forum İstatistikleri

Konular
172,175
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961