Umarım kendisine izleyici çeker de, yine bir şekilde devam eder. Ben bu kadroyu izlemeyi çok istiyorum özellikle Ezgi ve Birkan'ı
Bende çok istiyorum valla umarım ratingi iyi olur
Umarım kendisine izleyici çeker de, yine bir şekilde devam eder. Ben bu kadroyu izlemeyi çok istiyorum özellikle Ezgi ve Birkan'ı
TRT olduğu için pek reyting kaygısı içinde olduklarını düşünmüyorum ama belli de olmaz.Bende çok istiyorum valla umarım ratingi iyi olur
TRT olduğu için pek reyting kaygısı içinde olduklarını düşünmüyorum ama belli de olmaz.
Kırmızı Oda'nın da bari ilk bölümüne bak.ssHey maşallah
Benim haftalık toplam dizilerimden de fazlaymış
Yasak Elma 1 numaralı dizim. Saniyesini bile kaçırmam.
Menajerimi Ara, Hekimoğlu, Bir Zamanlar Çukurova izleyeceğim diğer diziler ama sahne atlaması falan olur onlarda
Olur, seni mi kıracağımKırmızı Oda'nın da bari ilk bölümüne bak.ss
Kurmayı bilemem ama kırma bence de.Olur, seni mi kıracağım
Yorum yazarken saçmalayabilirim çünkü aşırı yorucu bir gün geçirdim yarında öyle olacak ama Cuma günü normal hayatıma dönerim gibi. Şuan yorgunluktan yerimden kalkıp odaya gitmeye bile üşeniyorumKurmayı bilemem ama kırma bence de.
Valla izlerdim onu ben ama babil başlayacak belki internetten takip ederimKırmızı Oda'nın da bari ilk bölümüne bak.ss
Bence bu dizi biterse yapıma ve kanala kızın bu dizinin bu sene başlaması gerekirdi.İnşAllah, hikayesini ve oyuncu kadrosunu beğendiğim bir yapım. Erken final yapmasını istemem, FOX'un günleri dolu olunca da sıkıntı...
Bu sene başlasa bence işi daha zor olabilirdi.Bence bu dizi biterse yapıma ve kanala kızın bu dizinin bu sene başlaması gerekirdi.
2 bölüm yayınlayıp 6 ay ara verirsen böyle reyting kaybı gelir. Bence bu çok büyük hata.Bu sene başlasa bence işi daha zor olabilirdi.
Fragman fena değil ama yinede izlemem zaten salı 2 dizim var