- Reaksiyon puanı
- 41,084
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Aşırı zor bir grup.
İlker Kaleli
Okan Yalabık
Artık hep zor olacak. Bir tane grup var benim açaçaklarımdan, desteklediğim isim zor bir eşleşmeye girmiş. @Tolstoyevski 'yi kınıyorum ama artık az isim kaldı, bir bakıma normal yani ama yinede bazı eşleşmelere gıcık kaptımZor bir grup olmuş cidden.
İlker Kaleli
Engin Günaydın
Asıl zor grubu görmedin daha sen Neyse spoiler olmasın ama bir grup var ki kan gövdeyi götürür. @DosiAşırı zor bir grup.
İlker Kaleli
Okan Yalabık
Oha 😱Artık hep zor olacak. Bir tane grup var benim açaçaklarımdan, desteklediğim isim zor bir eşleşmeye girmiş. @Tolstoyevski 'yi kınıyorum ama artık az isim kaldı, bir bakıma normal yani ama yinede bazı eşleşmelere gıcık kaptım
Asıl zor grubu görmedin daha sen Neyse spoiler olmasın ama bir grup var ki kan gövdeyi götürür. @Dosi
Çok merak ettim şimdi o grubu.Artık hep zor olacak. Bir tane grup var benim açaçaklarımdan, desteklediğim isim zor bir eşleşmeye girmiş. @Tolstoyevski 'yi kınıyorum ama artık az isim kaldı, bir bakıma normal yani ama yinede bazı eşleşmelere gıcık kaptım
aslında bir grup daha var, belki Tols onu demek istedi yada aklıma gelen ilk grubu, ben o grupta zorlanmam ama zorlanacak çok kişi biliyorum. Aşırı popüler 3 isim yan yana. Bakalım halk neyi seçecekÇok merak ettim şimdi o grubu.
Perşembe günü açılacak olan 2 ölüm grubunun yanında bu grup yine melek sayılır, öyle diyelim. Ama tamamen kura çekme sitesinden otomatik oluşturulmuş, el değmemiş kuralar, tertemiz.@Tolstoyevski 😡
3'ü de o kadar çok sevdiğim oyuncular ki, birinin elenecek olması çok üzücü. Ben buraya oy kullanamam, hepsi eşit benim gözümde...