27 Ağustos 2020 Perşembe Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• MasterChef Türkiye | TV8

Oy: 0 0.0%
  • Yaparsın Aşkım | FOX

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    15
Nesi iyi gitmemiş AB'de 9. sırada. 😱 Share düşük diye diyorsan Masterchef ve dizi karşısında film de bu kadarını alırdı.
Yaz aylarında sıra çok önemli değil bence çünkü reytingler genelde özellikle AB'de düşük gelir.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
tekrarının tekrarı iyigitmemişse tekrarının tekrarı iyigitmez...3.tekrarını ben niye izleyemkı
Yayınlandığı saat dilimi önemli. Bugün 16.30'da karşısında Masterchef ve Çatı Katı Aşk olmayacak o bakımdan iyi gideceğini düşünüyorum %9-10 share alır.

Bence share pek önemli değil reyting önemli.
Saat 16.30'da 1,50 reyting almak saat 20.00'da aynı reytingi almaktan çok daha başarılı bir durum, bakarsan aynı reyting ama TVR farkından dolayı PT'de bu reytingi alırsa %4-5 share alır ama gündüz kuşağında aynı reyting ile %10 share bile alabilir yayınlandığı saatten kaynaklı o bakımdan share önemli.

Saat 16.30'da 1,50 reyting almak saat 20.00'da aynı reytingi almaktan çok daha başarılı bir durum, bakarsan aynı reyting ama TVR farkından dolayı PT'de bu reytingi alırsa %4-5 share alır ama gündüz kuşağında aynı reyting ile %10 share bile alabilir yayınlandığı saatten kaynaklı o bakımdan share önemli.
Evet ancak sonuçta izleyen kişi sayısı önemli reklama ona göre geliyor. O yüzden zaten gündüz kuşağında masrafı yüksek olmayan işler var.

Evet ancak sonuçta izleyen kişi sayısı önemli reklama ona göre geliyor. O yüzden zaten gündüz kuşağında masrafı yüksek olmayan işler var.
Reyting tabii ki de önemli ama bir dizi tekrarı için bence o an açık olan televizyonların % kaçının izlediği önemli o yüzden share oranına da bakılmalı.

Reyting tabii ki de önemli ama bir dizi tekrarı için bence o an açık olan televizyonların % kaçının izlediği önemli o yüzden share oranına da bakılmalı.
Zaten reyting çoğu zaman share yansıtır. Reyting her türlü izleyiciyi kapsıyor şimdi bir dizinin günü boş share yüksek çıkar daha iyi alan bir dizinin share düşük olabilir.

Gündüz Share farkı daha fazla demek istiyor.

• Beğendim
Reactions: Doğan