Ya hepsine başarılar tabi ki de ben Feyyaz’ı çok sevdiğim için ayrıca belirtmek istedim.Sadece Feyyaz'ın mı? 😱
Ya hepsine başarılar tabi ki de ben Feyyaz’ı çok sevdiğim için ayrıca belirtmek istedim.Sadece Feyyaz'ın mı? 😱
Ya hepsine başarılar tabi ki de ben Feyyaz’ı çok sevdiğim için ayrıca belirtmek istedim.![]()
Benim için rakip değil. İkisi de önemli benim için.Rakibe başarılar dileme.![]()
Evet doğru FOX lobisinin onur üyesi olduğunu unuttum bir an.Benim için rakip değil. İkisi de önemli benim için.![]()
Eskisi gibi değilim artık abartma.Evet doğru FOX lobisinin onur üyesi olduğunu unuttum bir an.![]()
Aman nesi yalan mesela Zümrüdüanka’yı öyle pek sevemedim.
Yasak Elma'da 31'inde başlasaydı ya ne olurdu.
Sevememiş halinle bile o diziyi savundun bir de sevseydin.Aman nesi yalan mesela Zümrüdüanka’yı öyle pek sevemedim.Eskiden her projeyi izlerdim artık az dizi izliyorum zaten.
![]()
Ne savunması be daha geçen rekortmen denilen konuda kaos çıktı ya.Sevememiş halinle bile o diziyi savundun bir de sevseydin.![]()
Bugünde tutunması için gerek zatenBurak canlı yayında baya bomba olaylar bekliyor izleyenleri diye.Sabırsızlanıyorum 1 Eylül için.
![]()
Bugünde tutunması için gerek zatenErken başlaması iyi olmuş.
Bence Hekimoğlu ile Edho gelmeden başlaması doğru geçen seneki oranları bu sene zor alır gibime geliyor. 6 civarında giderse iyi benceEylül'ün ikinci haftası da başlasa geçen sezon aldığı oranları rahat alırdı.![]()
Bence Hekimoğlu ile Edho gelmeden başlaması doğru geçen seneki oranları bu sene zor alır gibime geliyor. 6 civarında giderse iyi bence
Ben 7 8 göreceğini düşünmüyorum 5 6 tutunsa iyi olur. Ramo ile Baraj bugünde düşme ihtimali verdiğim diziler.EDHO'nun kitlesi sabit, ne yükselir daha ne azalır. Hekimoğlu ve Baraj ise Menajerimi Ara'ya bağlı. Ama ben ikisinin de etkileneceğini düşünmüyorum. Türleri farklı çünkü.
5 - 6 civarı başlar, yine 7 - 8'leri görür.![]()
Ramo ya sürpriz yapıp oranlarını koruyup devam edecek, ya batacak.Ben 7 8 göreceğini düşünmüyorum 5 6 tutunsa iyi olur. Ramo ile Baraj bugünde düşme ihtimali verdiğim diziler.
Bunu onlarda biliyor ama aynı kalsa gidiciydi yavaştan. O dizi niye salı günü ki. Perşembe bile daha mantıklı olurdu bence. Show niye böyle inadına yanlış gün seçiyor. Zemheri Ramo yanlış günde. Bir ara Savaşçı varken Nöbeti de pazara koymuştuRamo ya sürpriz yapıp oranlarını koruyup devam edecek, ya batacak.O dizinin işi biraz riskli.
![]()
Bunu onlarda biliyor ama aynı kalsa gidiciydi yavaştan. O dizi niye salı günü ki. Perşembe bile daha mantıklı olurdu bence. Show niye böyle inadına yanlış gün seçiyor. Zemheri Ramo yanlış günde. Bir ara Savaşçı varken Nöbeti de pazara koymuştu![]()
Evet ama Edho kitlesi o zaman izledi sonra bıraktı dizi dönünce Edho KVP gibi kendi kendini bitirene kadar devam eder bu gidişle. Ramo bence Çarşamba Perşembe daha iyi olabilirdi ama aynı zamanda aşkı ön planda tutmaması lazımdı. İzlemedim ama dizi aşk dizisine döndü diye çok yorum gördüm.Savaşçı varken Nöbet'i karşısına koymak tamamen saçmaydı, oradan tamamen saçmalık yaptı kanal ama Ramo'nun günü bence gayet iyiydi.Zemheri'yi de 5 reyting alan ve final yaptırdığı Aşk Ağlatır'ın yerine Pazar gününe koyabilirdi.
Salı günü sadece EDHO ve Hekimoğlu vardı. EDHO'da kaç hafta yayınlanmadı Ramo başladığında.