Hepsini bir anda zorlu rakiplerin karşısında yapıyorlar bir de.Çok fazla program yapmaya başladılar.![]()
Hepsini bir anda zorlu rakiplerin karşısında yapıyorlar bir de.Çok fazla program yapmaya başladılar.![]()
Benim de bir dizi tekrarı olursa onları izliyorum.![]()
Hepsini bir anda zorlu rakiplerin karşısında yapıyorlar bir de.![]()
Ben de gördükçe bakıyorum AFK'yı bile 10 küsurlu bölümlerinden sonra bıraktım.Elimi Bırakma bittikten sonra hiç bir diziye bakmadım.Arada Hangimiz Sevmedik'e bakıyorum.
![]()
5 dakika önce gördüm dedim fav10 dakiler ne düşünüyor diye uçtum buraya 😂😂
Ben de gördükçe bakıyorum AFK'yı bile 10 küsurlu bölümlerinden sonra bıraktım.![]()
dizi tekrarlrın bende izlerimçookBenim de bir dizi tekrarı olursa onları izliyorum.![]()
Aynen bu aceleleri ne ki Kuaförüm Sensin'le idare ediyorlar zaten dediğin taktik uygulansa belki daha karlı çıkacaklar.Aynen, keşke deneme yanılma yöntemi ile yapsalar. Biri tutmasa, diğerine öyle başlasa.
Ben de izlemiyorum zaten pek evde durmuyorum bu ara.Sürekli dizi izlediğimden sıkıyor artık bazıları.SÇK'yı bile bıraktım izlemeyi.
Aynen bu aceleleri ne ki Kuaförüm Sensin'le idare ediyorlar zaten dediğin taktik uygulansa belki daha karlı çıkacaklar.
showdavar kendişne iyi bakKuaförüm Sensin, Demet ve Alişan farklı saatlerde idare ediyor en azından. 16.00 sonrası yeni bir program yapabilirdi.
Sabahın 8'inde bile programları var.![]()
Ben de izliyorum da bir süre sonra bazı diziler sıkıyor @Emre Ozansoy'un dediği gibi internetten olunca daha mantıklı bu yüzden.dizi tekrarlrın bende izlerimçook
showdavar kendişne iyi bak
Ben de izliyorum da bir süre sonra bazı diziler sıkıyor @Emre Ozansoy'un dediği gibi internetten olunca daha mantıklı bu yüzden.
Demet ve Alişan'da onların di dimi bak onu unutmuşum dediğin gibi sabahın 8'inde başlıyor 6 6,30'a kadar bir de sanırım Didem'in programı ile Demet ve Alişan'ın programı çakışıyor.Kuaförüm Sensin, Demet ve Alişan farklı saatlerde idare ediyor en azından. 16.00 sonrası yeni bir program yapabilirdi.
Sabahın 8'inde bile programları var.![]()
Ben ara vermiştim devam ediyorum 6.bölümün 45 dakikasını izledim bugün bir de dediğin gibi Sihirli Annem'in sahnelerine bakmaya başladım yeniden.YouTube'dan Acemi Cadı'ya başlamıştım, ama onu da bıraktım.Sihirli Annem izliyorum kesit kesit.
![]()
netten dirilişe bakıyom..böylemi olacaktıya..çiçektaksiye bakarımnettenYouTube'dan Acemi Cadı'ya başlamıştım, ama onu da bıraktım.Sihirli Annem izliyorum kesit kesit.
![]()
Demet ve Alişan'da onların di dimi bak onu unutmuşum dediğin gibi sabahın 8'inde başlıyor 6 6,30'a kadar bir de sanırım Didem'in programı ile Demet ve Alişan'ın programı çakışıyor.![]()
netten dirilişe bakıyom..böylemi olacaktıya..çiçektaksiye bakarımnetten