Şimdi de iyi almıyor ki Demet ve Alişan bile daha fazla alıyor. Listeye giriyor mu onu bile bilmiyorum
Demet ile Alişan AB'de 10. oldu bugün. Didem 1+ reyting bile alamıyor.
Şimdi de iyi almıyor ki Demet ve Alişan bile daha fazla alıyor. Listeye giriyor mu onu bile bilmiyorum
Aynen abla. Keşke birbirlerinin programlarına da gelseler.
Ben onları da sevmiyorum ama onlar bile geçiyorsa Müge Anlı gelince neler olur düşünemiyorum?Demet ile Alişan AB'de 10. oldu bugün. Didem 1+ reyting bile alamıyor.
Ben onları da sevmiyorum ama onlar bile geçiyorsa Müge Anlı gelince neler olur düşünemiyorum?
Zuhal ne için gelecek Mügeye
Otursun Müge'nin yanında. Müge'de gelsin yemeklere puan versin bir gün.
Aa olur bak valla güzel olur
İmkansız bir şey değil, ama gerçekleşmesi zor.
mugeen sonra esra zuhal var birbirlerini geçiyorlar hep..star gunluk dizi başarısızdan başka başarı yok..alişian sevcan vardı eskıden..sonu herşey dahılgibi olurStar ilk defa gündüz kuşağında böyle reytingler aldı kaç sezon sonra, Eylül ortasına kadar ilk 50 içerisinde kalırsa bitmez kolay kolay. Müge gelince oranları ama düşer baya..
Kayıbını bulsun diyeZuhal ne için gelecek Mügeye
Kayıbını bulsun diye
Buluruz birşeylerZühalin ne kayıbı olacak cnm
Buluruz birşeyler
Ayol Nigar degustatör mü? Ona ne elalemin damak tadından?Bak aklıma ne geldi yarışmacıların damak tatlarını arayabilir belki hiç bişi beğenmiyorlar yan hani
Ayol Nigar degustatör mü? Ona ne elalemin damak tadından?
O gudubet yarışmacıların damak tadını Google amca bile çözemez.
Buluruz birşeyler
Bak aklıma ne geldi yarışmacıların damak tatlarını arayabilir belki hiç bişi beğenmiyorlar yan hani
Onlar önlerine en lezzetli yemek gelse bile beğenmez abla.
Doğru valla bazen o kadar saçmalıyorlar ki kendileri bile gülüyo kendilerine ya