Menajerimi Ara - Tanıtım Fragmanları | Star TV - Yeni Dizi

Yeni fragman da güzel ama ben çıkan her şeye bunu demekten sıkıldım artık ilk bölüme demek istiyorum. Çekip çekip turşusunu mu kuruyorlar. :(

Dicle ve Barış'ın tanışma sahnesi orijinaliyle aynı yazıcı şeysi. :A @Özgür @mesmeso61
Bence yayın tarihi yarın açıklanır diyorum bu fragmanın üstüne. :A 10 gün de tarihli tanıtım verilir. 25 Ağustos hayırlı olsun şimdiden. :A

Gerçi yayın tarihi kesin yeni fragmanla duyurulur ama içimdeki ses hala 25 diyor. .A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Bence yayın tarihi yarın açıklanır diyorum bu fragmanın üstüne. :A 10 gün de tarihli tanıtım verilir. 25 Ağustos hayırlı olsun şimdiden. :A

Gerçi yayın tarihi kesin yeni fragmanla duyurulur ama içimdeki ses hala 25 diyor. .A
Yok artık yeni fragman falan vermezler bununla duyurulur. Zaten vermesinler de yeter. :A Valla benim pek ümidim kalmadı bu kadar tanıtıma rağmen Eylül'e kalırsa şaşırmayacağım artık. Tarihli fragman ne güzel daha etkili olurdu. :(

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Oha son fragman harika. 😱 Çekilen tüm bölümlerden konuklar var. :A @Aserat

Çağataylı bölümü çok merak ediyorum. :Z

Nebahat Çehre, Andrea’nın çiçekçide kaprisli dediği kadını oynayacak demek. :A Edis ve Melisa da dönem işinde sanırım, acaba şu yangınlı çekimi mi değiştirdiler de kavga ediyorlar. :Z

Özge’den bahsedildiğine göre o da konuk olacak yakında. :Z

• Harika

Nebahat Çehre, Andrea’nın çiçekçide kaprisli dediği kadını oynayacak demek. :A Edis ve Melisa da dönem işinde sanırım, acaba şu yangınlı çekimi mi değiştirdiler de kavga ediyorlar. :Z

Gerçekten MÜTHİŞ ÖTESİ EFSANE MÜKEMMEL HARİKA vs. olmuş keşke tarih bu fragmanla açıklansaydı. :oley: Son fragman da iyiydi ama sadece aşk dizisiymiş gibi bir izlenim veriyordu o yüzden Masterchef + Beşiktaş maçı karşısına bu fragmanla çıkılması aşırı doğru karar. :Z

Özge'ye güzel laf sokulmuş ayrıca. :A

• Güldürdün
Gerçekten MÜTHİŞ ÖTESİ EFSANE MÜKEMMEL HARİKA vs. olmuş keşke tarih bu fragmanla açıklansaydı. :oley: Son fragman da iyiydi ama sadece aşk dizisiymiş gibi bir izlenim veriyordu o yüzden Masterchef + Beşiktaş maçı karşısına bu fragmanla çıkılması aşırı doğru karar. :Z

Özge'ye güzel laf sokulmuş ayrıca. :A
Ne diyor Özge’ye orayı bir türlü anlayamadım hem Fatih Artman’ın sesi çok tok ve hızlı konuşuyor hem de müzikten anlaşılmıyor bir şey. :A

• Güldürdün

Dönem işi değil de reklam çekimi gibi bir şeydir Edis oyuncu değil. :A Ben Gökçe Bahadır'lı bölümde o konu işlenir diyordum. :A

Çağatay yine kasıntılığını göstermiş. :A

• Güldürdün
Dönem işi değil de reklam çekimi gibi bir şeydir Edis oyuncu değil. :A Ben Gökçe Bahadır'lı bölümde o konu işlenir diyordum. :A

Çağatay yine kasıntılığını göstermiş. :A
Belki değiştirdiler ne biliyorsun. :A Klip falan da olabilir. :A

Ne alaka nesi kasıntı. :A

• Güldürdün