Menajerimi Ara - Tanıtım Fragmanları | Star TV - Yeni Dizi

Bence cumartesi pazar yada salı gününe koymaları lazım hafta sonu izleyicisi düşük olmasa keşke 🙁

Biz başından beri Salı diye bekliyoruz ama kanal şaşırtabilir. :A Perşembe'de olabileceğini düşünüyorum nedense.

İki ön izleme de harika ama tüm bölümü verdiler resmen. Yayın tarihinin belli olmasına gerek kalmadı az çok her şeyi izledik. :( Neyse bu sefer bol bol Canan Ergüder görebildik en azından. :Z

Samuel'i oynayan adam kim belki siz tanıyorsunuzdur. (b) @Özgür @mesmeso61

İki ön izleme de harika ama tüm bölümü verdiler resmen. Yayın tarihinin belli olmasına gerek kalmadı az çok her şeyi izledik. :( Neyse bu sefer bol bol Canan Ergüder görebildik en azından. :Z

Samuel'i oynayan adam kim belki siz tanıyorsunuzdur. (b) @Özgür @mesmeso61
Kadın İsterse dizisinden hatırlıyorum ama ismini bilmiyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Olağan üstü bir dizi bizi bekliyor. Ön izlemeleri abartmışlar ancak bu dizinin güzelliğinden bir şey eksitmemiş. Bekliyoruz.:D

Yeni fragman da güzel ama ben çıkan her şeye bunu demekten sıkıldım artık ilk bölüme demek istiyorum. Çekip çekip turşusunu mu kuruyorlar. :(

Dicle ve Barış'ın tanışma sahnesi orijinaliyle aynı yazıcı şeysi. :A @Özgür @mesmeso61

• Güldürdün
Reactions: Özgür
2 teaser, 2 bölüm tanıtımı, 4 bölüm ön izlemesi, 1 afiş... Daha neyi bekliyorsunuz acaba yayın tarihini açıklamak için?
Bir şey dikkatimi çekti. Çok yorumunu silmektesin ama nerdeyse aynısını tekrar yazıyorsun. Fazladan kelime eklemek için Silmek yerine editleyebilirsin. 2 mesaj yazıldıktan sonra 5 dakika oldu yani edit yazısı belirmezdi bile.

• Beğendim
Reactions: Aserat
Bir şey dikkatimi çekti. Çok yorumunu silmektesin ama nerdeyse aynısını tekrar yazıyorsun. Fazladan kelime eklemek için Silmek yerine editleyebilirsin. 2 mesaj yazıldıktan sonra 5 dakika oldu yani edit yazısı belirmezdi bile.

5 dakika önce yazdığı için ve altta düzenlendi yazdığı için öyle oldu.

5 dakika önce yazdığı için ve altta düzenlendi yazdığı için öyle oldu.
Hayır olmadı ve bunu özellikle belirttim 5 dakika bile geçmedi diye. Editleme görünmezdi. Son cümlemi tekrar oku. Bunu çok fazla yaptığın için pek hoş görüntü olmuyor.