pis yedili nın yayınlanamayan bölümleri yayınlarlar diye bekledim yayınlanmadıKuaförüm Sensin bir hafta ara verdiği için 12.30'a almışlardı.
pis yedili nın yayınlanamayan bölümleri yayınlarlar diye bekledim yayınlanmadıKuaförüm Sensin bir hafta ara verdiği için 12.30'a almışlardı.
Şampiyon belli geri kalanlar sıralamayı belirlesin.
Ortada Reyting varsa Nigar Kanlı talibi değil,sahibidir.
Tam etiket atacaktım @Emre Ozansoy biraz aşağıda yorumunu gördüm ve merak ediyorum kim bu?
pis yedili nın yayınlanamayan bölümleri yayınlarlar diye bekledim yayınlanmadı
kanlı nigar kenal sunal fatma girik olmasın filmiBu arada internete yazınca da çıkmıyor hayali bir kahraman mı Nigar Kanlı. @12.Adam
kanlı nigar kenal sunal fatma girik olmasın filmi
Hayır o değilkanlı nigar kenal sunal fatma girik olmasın filmi
Bende de o çıkıyor da ne alakası var Müge Anlı ile veya reytinglerle?kanlı nigar kenal sunal fatma girik olmasın filmi
Kim peki?Hayır o değil
Ufak bir işim var az bekleyin döncemTam kayboldu gitti diyordum geri geldi ve tekrardan soruyorum Nigar Kanlı kim ölecem meraktan?
@12.Adam
Ne kadar? fizik tedavideyim şimdi bitiyor elektriğim 7 dakikaya o bitmeden gelemezsen 1 saat o meraktan ölürüm.Ufak bir işim var az bekleyin döncem
Tam bittiği anda gördüm çok sağ ol içimde kalmayacak artık.Okan Bayülgen Medya Arkası programında "Müge Anlı"ya Nigar Kanlı demişti.O zamandan beri bende öyle hitap eder oldum.
Yaa okanmı demiş gıcık yaa