Berker Güven 'Alevlerin Ardından' Dizisinde! | Show TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,750
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
58994681_402874473627132_4602454846314500940_n.jpg

Berker Güven 'Alevlerin Ardından' dizisinde!

Yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız'ın oturacağı, kadrosunda Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Toprak Can Adıgüzel ve Sema Keçik'in yer aldığı diziye son olarak 'Zalim İstanbul' dizisinde izlediğimiz Berker Güven dahil oldu.

Netflix dizisinden ülkemize Ay Yapım tarafından uyarlanacak olan dizinin afiş çekimleri 26 Ağustos'ta yapılacak.

'Alevlerin Ardından' yakında Show TV'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Birsen zamanında görüşülüyor demişti ama son haberlerde yazmayınca yok sanmıştık o zaman başroldeki sarışın çocuk (ve Dilan'ın partneri) bulundu. Güzel seçim. :Z

Edit: Haberin tamamını okudum da daha önce Hazar Ergüçlü'nün partneri olması için görüşülmüş ama anlaşılamamış. O karakterle hiçbir benzerliği yoktu isabet olmuş. :A

Eylül’de başlar işte. :A Gelecek hafta dediğin Ağustos son haftası. :A Yavaş yavaş başlıyor her şey. :Z
Yok Ekim'e kalır daha kadro tamam değil. :A Hoş başlasa da muhtemelen izlediğim bir dizinin olduğu günde yayınlanacağı için ne yapacağım bilmiyorum bu sezon herkes fena geliyor. :(

• Güldürdün
Reactions: Özgür
İkisi de güzel tercih yaptı. Darısı Sera ve Bahar'ın başına. :bhr:
Sera kesinlikle Zalim İstanbul tarzında dikkat çeken bir dizide oynamalı bu sezon umarım oynar. Bahar deyince zaten aklımda Ceren Karaçay oyunculuğu Bahara yakıştırıyorum.sosyal medyada paylaşımlarını takip ediyorum inşallah oda başka dizide oynayacak. İkisininde oynayacağı dizileri merak ediyorum 🤗

Sera kesinlikle Zalim İstanbul tarzında dikkat çeken bir dizide oynamalı bu sezon umarım oynar. Bahar deyince zaten aklımda Ceren Karaçay oyunculuğu Bahara yakıştırıyorum.sosyal medyada paylaşımlarını takip ediyorum inşallah oda başka dizide oynayacak

Bahar Şahin'e daha önce Sol Yanım için teklif gitmiş, ama kabul etmemiş. Başarılı bir oyuncu, iyi yerlere gelecek bir isim. :bhr:

Sera'nın da güzel bir dizide oynayacağını düşünüyorum ama Zalim İstanbul gibisi gelmez bir daha. :(

• Beğendim
Reactions: Turkuazz

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961