Berker Güven 'Alevlerin Ardından' Dizisinde! | Show TV

Bahar Şahin'e daha önce Sol Yanım için teklif gitmiş, ama kabul etmemiş. Başarılı bir oyuncu, iyi yerlere gelecek bir isim. :bhr:

Sera'nın da güzel bir dizide oynayacağını düşünüyorum ama Zalim İstanbul gibisi gelmez bir daha. :(
Sorma o tarzda bir dizi ayrıca kadro o kadar iyi zor bulunur.Arada youtubeden hala bakıyorum bölümleri kısa kısa bakıyorum Zalim İstanbul'un 🤗

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Sorma o tarzda bir dizi ayrıca kadro o kadar iyi zor bulunur.Arada youtubeden hala bakıyorum bölümleri kısa kısa bakıyorum Zalim İstanbul'un 🤗

Avşar Film ve Zalim İstanbul'un YouTube kanallarının bildirimleri açık bende, geçen gün bildirim gelince kanala girip ilk bölümü baştan izledim... :(

Kadro cidden çok iyiydi, genç oyuncusundan usta oyuncusuna herkes özenle seçilmişti.

• Beğendim
Reactions: Turkuazz
Avşar Film ve Zalim İstanbul'un YouTube kanallarının bildirimleri açık bende, geçen gün bildirim gelince kanala girip ilk bölümü baştan izledim... :(

Kadro cidden çok iyiydi, genç oyuncusundan usta oyuncusuna herkes özenle seçilmişti.
Bende fırsatını buldukça bakıyorum oyuncu kadrosu çok iyidi 🤗🤗

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Eylül’de başlar işte. :A Gelecek hafta dediğin Ağustos son haftası. :A Yavaş yavaş başlıyor her şey. :Z
Kadro tamamlansın da çeksinler diziyi artık, merak ediyorum.
O zaman merakınızı biraz daha yükseltelim. :Z

20200817_233800.jpg

• Harika
Reactions: Özgür