@xdragxx @Tolstoyevski @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai @DarkLegenD
FAV10 Gazetesi Manşeti
Pep,yarı finale Fransız kaldı.
FAV10 Gazetesi Manşeti
Pep,yarı finale Fransız kaldı.
Bu yaşanırsa bize neler ısmarlayacaksın?Yarı finalde Alman disiplini kanunu uygulayacak ve Lyon'u perişan edecektir. Totem filan değil bam bam bam, futbolda şans bir yere kadar. Bugün tamamen şans ve City'nin golcülerinin aptallığı yüzünden tur gitti. Ama disiplin affetmez...
Leipzig-Münih el ele finale... En sonunda kupa Sabitzer ve Poulsen'in ellerinde havaya kalkıyor...
Bayern Münih şu an özel araç kiralamış, kupayı müzesine getirtiyor. Bu makinenin önünde durabilecek tek takım eksiksiz tam kadrolu PSG'dir. Onlar bile 8-10 tane yiyebilir, ayrı konu.Yarı finalde Alman disiplini kanunu uygulayacak ve Lyon'u perişan edecektir. Totem filan değil bam bam bam, futbolda şans bir yere kadar. Bugün tamamen şans ve City'nin golcülerinin aptallığı yüzünden tur gitti. Ama disiplin affetmez...
Leipzig-Münih el ele finale... En sonunda kupa Sabitzer ve Poulsen'in ellerinde havaya kalkıyor...
Bu yaşanırsa bize neler ısmarlayacaksın?
Lahmacun ısmarlayacağım ama size ulaştıramayacağım için sizin adınıza ben yiyeceğim siz yemiş gibi olacaksınız.Bayern Münih şu an özel araç kiralamış, kupayı müzesine getirtiyor. Bu makinenin önünde durabilecek tek takım eksiksiz tam kadrolu PSG'dir. Onlar bile 8-10 tane yiyebilir, ayrı konu.
Ismarlama konusuyla uzaktan yakından alakam yok ama hayır demem doğrusu.Lahmacun ısmarlayacağım ama size ulaştıramayacağım için sizin adınıza ben yiyeceğim siz yemiş gibi olacaksınız.
Afiyet olsun.Lahmacun ısmarlayacağım ama size ulaştıramayacağım için sizin adınıza ben yiyeceğim siz yemiş gibi olacaksınız.
İki maçta farklı stadda oynanacakmış.Yayıncı kuruluş muhabirinden yeni öğrendim. Ezberden söylemiş bulundum.Adamlar önce Juve'yi sonra City'i elediler. Ama Bayern elenmez
Bu arada tüm maçlar aynı stadda mı?
Sen de mi hain oldun be... @Maskeli Fedai Şerlok beyciğimin hesabından çıkar mısın lütfen...
Ya kardeşim senin bu City sevgin nereden çıktı böyle, iddaa mı oynadın ne yaptın be adam
Bugün de yaktık.. @Sherlock@MasacRE
Beter ol pis kütük vol 2 AHAHAHAHAHAHAHAH