müge esra gelirse her iki grupdada 55 ı zor görur..O zaman ben kısaca bildiklerimi söyleyeyim
Total:tüm grupların karışımı
AB:Okumuşluk düzeyi yüksek olan kişiler.
Bu arada Totalde 55. Olmuş.
müge esra gelirse her iki grupdada 55 ı zor görur..O zaman ben kısaca bildiklerimi söyleyeyim
Total:tüm grupların karışımı
AB:Okumuşluk düzeyi yüksek olan kişiler.
Bu arada Totalde 55. Olmuş.
Zor görür değil bence kesinlikle göremez.müge esra gelirse her iki grupdada 55 ı zor görur..
aynen göremez valla...ben didemin vazgeçmesini merak ettim...bakalım reytinler kızıççakZor görür değil bence kesinlikle göremez.
Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Müge Anlı'nın birebir çakması Gerçeğin Peşinde gibi saati farklı olsa belki ama hiç umut yok bu program 1 ay falan gider sonra go to the Habertürk Türkiye'nin Nabzı.aynen göremez valla...ben didemin vazgeçmesini merak ettim...bakalım reytinler kızıççak
kanal dnın negahan alçı gibi sonu olur..vazgeçme programı...zuhaltopal var asuman krause var..zuhaltopal reytinglerde başarılı ama..yemekteyiz bitti harelde..gerçeğn peşinde son 4 yılda ekranlarda ...vazgeçme..progranmı tutmaz benceDidem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Müge Anlı'nın birebir çakması Gerçeğin Peşinde gibi saati farklı olsa belki ama hiç umut yok bu program 1 ay falan gider sonra go to the Habertürk Türkiye'nin Nabzı.
Nagehan Alçı Kanal D'de program mı yaptı? 😱kanal dnın negahan alçı gibi sonu olur..vazgeçme programı...zuhaltopal var asuman krause var..zuhaltopal reytinglerde başarılı ama..yemekteyiz bitti harelde..gerçeğn peşinde son 4 yılda ekranlarda ...vazgeçme..progranmı tutmaz bence
evet 2014 te gelkonuşalım...müge anlı tarzındaydı...1 ay olmadanyayından kaktı..sonra foxa geçti...negahan alçı foxtada 1 hafta kaldı..hemkanal d hem foxta yaptıNagehan Alçı Kanal D'de program mı yaptı? 😱
Hiç bilmiyordum çok şaşırdım.evet 2014 te gelkonuşalım...müge anlı tarzındaydı...1 ay olmadanyayından kaktı..sonra foxa geçti...negahan alçı foxtada 1 hafta kaldı..hemkanal d hem foxta yaptı
aynen normal bişey bilmemenHiç bilmiyordum çok şaşırdım.
Ama bilmemem normal çok kısa sürmüş.
O kadar ilgi çekmemiş ki Youtube'da bu program hakkında bir sonuç yok.aynen normal bişey bilmemen
negahan alçı bırakın konuşalım yaz kanal d fragman var..gelıyanlış yazmışımO kadar ilgi çekmemiş ki Youtube'da bu program hakkında bir sonuç yok.
Tamam bir de öyle bakayım.negahan alçı bırakın konuşalım yaz kanal d fragman var..gelıyanlış yazmışım
ilk yuze bile giremediŞimdi buldum gerçekten aşırı yapmacık bir tanıtım.
Gayet normal.ilk yuze bile giremedi
müge esra gelirse her iki grupdada 55 ı zor görur..
alişan ve demet ve ve didem vazgeçme programından bahsettim...yani mnüge esra gelirse alişanın programı 55 i zor görurYıllardır izleniyor şimdimi izlenmeyecek