NOT : 29. Bölümü okumayanlar bu linkten okuyabilirler.
https://fav10.net/f620/ff-uyeleri-bir-arada-29-bolum-93333/
Ulvi Ç.'ye araba çarptıktan sonra arabayla çarpan adam Ulvi Ç.'yi alır ve hastaneye götürür. Evdekilerin bu durumdan haberi yoktur.
OzaN : Nerede kaldı bu çocuk. 30 dakika 15 saniye geçti hala gelmedi. Acayip merak ettim. Biriniz gidip baksın. Dondu mu acaba bakkalda.
cevaa : Tamam ben bakmaya gidiyorum.
cevaa bakmaya gider ancak Ulvi Ç.'yi bulamaz. Sonra bakkalla konuşmaya başlar.
cevaa : Az önce buraya genç bir çocuk geldi mi ?
Bakkal : Evet geldi. Arabaya binip götürdüler.
cevaa : Nereye götürdüler ?
Bakkal : Bilmiyorum.
cevaa bakkaldan ayrılır ve eve gider.
cevaa : Ulvi Ç.'yi arabayla alıp götürmüşler.
OzaN : Ney! Ne yapacağız şimdi.
BesaleT : Polise gitmekten başka çare yok.
xdragxx : Biz şimdi ne yapalım ? Kafamızı duvarlara mı vuralım. Kendimizi köprüden aşağı mı atalım. Oy biz nirelere gidek
Frank Woods : En iyisi kafamıza eğeleme yapalım
The Killing : Elveda Ulvi Ç. Özleyeceğiz seni. Şuan organlarını söküp kedilere veriyorlardır
OzaN : Ağıt yakmayı ve kötü düşünmeyi bırakında, hemen polise gidelim. Belki bir şeyler buluruz.
xdragxx : The Killing organlarını kestikten sonra niye kedilere versinler ki. Köpekler dururken
Üyeler hemen hazırlanırlar ve karakola giderler.
OzaN : Komiserim bizim bir arkadaşımız bakkala ekmek almaya gitti. Sonra eve gelmedi. Bir arkadaşımız bakkala nereye gitti diye sormaya gitti. Bakkalda birisi arabaya bindirip götürdü demiş. Nereye götürdüğünü bilmiyorum demiş.
Komiser : Anladım.
OzaN : Buyurun bu da resimi.
Komiser : Tamam resimden hemen kimlik taraması yapıyorum. Sonrada nerede olduğunu hemen buluruz.
Aradan 20 dakika geçer ve Ulvi Ç.'nin bir hastanede kaydının olduğu çıkar.
OzaN : Oh be! O çocuğa bir şey olsaydı hayatım kararırdı. Daha birilerine iş yaptırmazdım
BesaleT : Bu da sana bir ders olsun OzaN. Babanın uşağının çocuğu mu var ?
OzaN : Evet, vardı. Hep döverdim
BesaleT : Biz de yedik
Üyeler karakoldan çıkarlar ve hemen çiçeklerle beraber Ulvi Ç.'nin bulunduğu hastaneye giderler.
Üyeler : Geçmiş olsun Ulvi Ç.
Ulvi Ç. : Sağ olun.
OzaN : Ne oldu sana ?
Ulvi Ç. : Bakkaldan geri dönerken araba çarptı.
cevaa : Yoldan gelirken ekmek çarpsın ekmek çarpsın mı dedin de gelirken araba mı çarptı ?
BesaleT : Öyle bir fıkra vardı dimi
cevaa : Evet , aynen öyle.
OzaN : Ulvi Ç. sen burada yat. BesaleT senin yanında kalacak. Hepimizin yarın okulu var. Ben yarın okulla ilgileneceğim. Rapor filan alırım. Derslerden de geri kalmazsın. İstirahatına bak.
BesaleT hariç üyeler hastaneden ayrılır ve eve giderler. Eve yorgun düşen üyeler hemen yataklarına giderler ve uyurlar.
Sabah olur. Telefon öter ve bütün üyeler uyanmaya başlar.
xdragxx : OzaN bakıyorum ki daha sen uyandırmıyorsun bizi ?
OzaN : İyiciden beni dadı bellediniz.
Young Boy : Seni dadımız değil annemiz bellemiştik
OzaN : Get out
LeqeND KiLLeR : Dadı, nene, anne, hala, teyze ne derseniz razı OzaN
OzaN : Boşuna konuşmayı bırakında kahvaltı hazır kahvaltıya oturun. Zaman geçiyor. Derse geç kalacaksınız. Hocada sizi kulaklarınızdan tutup pencereden aşağı sarkıtacak. Sizde imdat hoca katliam yapıyor diye bağıracaksınız
Frank Woods : Bizim hocanın adı imdat değil ki
OzaN : Yardım manasında dedim ben
Üyeler kahvaltıya oturur ve kahvaltı bittikten sonra okul elbiselerini giyip okula giderler.
Saat 15.00 olur ve okula giden üyeler okuldan gelir.
xdragxx : Bu tarih hocası ne komik adam. Tarih dersi anlatacağına kendi tarih anılarını anlatıyor
Frank Woods : Kendi anılarını anlattıktan sonrada biz bu konuya nereden gelmiştik diyor
Fks14 : Adam olayları hangi ayda olduğundan tut, hangi saatte olduğunu bile biliyor. 40 sene önceki şeyleri bile biliyor.
AlemTo : Matematiğim çok kuvvetli değil diyor bizim hesap yaparak bulacağımız şeyi adam aklından 10 saniyede çözüyor.
OzaN : İlginç bir hocaymış. Size de hep ilginç hocalar düşüyor.
AlemTo : Tarih'ten kalmazsak iyidir
Aradan 3 saat geçer ve OzaN'ın Meryem ile kursu vardır.
Kursta neler yaşanacak ?
Hepsi ve daha fazlası 31. Bölümde!
Diziye puanınızı mesaj olarak söylerseniz seviniriz
https://fav10.net/f620/ff-uyeleri-bir-arada-29-bolum-93333/
Ulvi Ç.'ye araba çarptıktan sonra arabayla çarpan adam Ulvi Ç.'yi alır ve hastaneye götürür. Evdekilerin bu durumdan haberi yoktur.
OzaN : Nerede kaldı bu çocuk. 30 dakika 15 saniye geçti hala gelmedi. Acayip merak ettim. Biriniz gidip baksın. Dondu mu acaba bakkalda.
cevaa : Tamam ben bakmaya gidiyorum.
cevaa bakmaya gider ancak Ulvi Ç.'yi bulamaz. Sonra bakkalla konuşmaya başlar.
cevaa : Az önce buraya genç bir çocuk geldi mi ?
Bakkal : Evet geldi. Arabaya binip götürdüler.
cevaa : Nereye götürdüler ?
Bakkal : Bilmiyorum.
cevaa bakkaldan ayrılır ve eve gider.
cevaa : Ulvi Ç.'yi arabayla alıp götürmüşler.
OzaN : Ney! Ne yapacağız şimdi.
BesaleT : Polise gitmekten başka çare yok.
xdragxx : Biz şimdi ne yapalım ? Kafamızı duvarlara mı vuralım. Kendimizi köprüden aşağı mı atalım. Oy biz nirelere gidek
Frank Woods : En iyisi kafamıza eğeleme yapalım
The Killing : Elveda Ulvi Ç. Özleyeceğiz seni. Şuan organlarını söküp kedilere veriyorlardır
OzaN : Ağıt yakmayı ve kötü düşünmeyi bırakında, hemen polise gidelim. Belki bir şeyler buluruz.
xdragxx : The Killing organlarını kestikten sonra niye kedilere versinler ki. Köpekler dururken
Üyeler hemen hazırlanırlar ve karakola giderler.
OzaN : Komiserim bizim bir arkadaşımız bakkala ekmek almaya gitti. Sonra eve gelmedi. Bir arkadaşımız bakkala nereye gitti diye sormaya gitti. Bakkalda birisi arabaya bindirip götürdü demiş. Nereye götürdüğünü bilmiyorum demiş.
Komiser : Anladım.
OzaN : Buyurun bu da resimi.
Komiser : Tamam resimden hemen kimlik taraması yapıyorum. Sonrada nerede olduğunu hemen buluruz.
Aradan 20 dakika geçer ve Ulvi Ç.'nin bir hastanede kaydının olduğu çıkar.
OzaN : Oh be! O çocuğa bir şey olsaydı hayatım kararırdı. Daha birilerine iş yaptırmazdım
BesaleT : Bu da sana bir ders olsun OzaN. Babanın uşağının çocuğu mu var ?
OzaN : Evet, vardı. Hep döverdim
BesaleT : Biz de yedik
Üyeler karakoldan çıkarlar ve hemen çiçeklerle beraber Ulvi Ç.'nin bulunduğu hastaneye giderler.
Üyeler : Geçmiş olsun Ulvi Ç.
Ulvi Ç. : Sağ olun.
OzaN : Ne oldu sana ?
Ulvi Ç. : Bakkaldan geri dönerken araba çarptı.
cevaa : Yoldan gelirken ekmek çarpsın ekmek çarpsın mı dedin de gelirken araba mı çarptı ?
BesaleT : Öyle bir fıkra vardı dimi
cevaa : Evet , aynen öyle.
OzaN : Ulvi Ç. sen burada yat. BesaleT senin yanında kalacak. Hepimizin yarın okulu var. Ben yarın okulla ilgileneceğim. Rapor filan alırım. Derslerden de geri kalmazsın. İstirahatına bak.
BesaleT hariç üyeler hastaneden ayrılır ve eve giderler. Eve yorgun düşen üyeler hemen yataklarına giderler ve uyurlar.
Sabah olur. Telefon öter ve bütün üyeler uyanmaya başlar.
xdragxx : OzaN bakıyorum ki daha sen uyandırmıyorsun bizi ?
OzaN : İyiciden beni dadı bellediniz.
Young Boy : Seni dadımız değil annemiz bellemiştik
OzaN : Get out
LeqeND KiLLeR : Dadı, nene, anne, hala, teyze ne derseniz razı OzaN
OzaN : Boşuna konuşmayı bırakında kahvaltı hazır kahvaltıya oturun. Zaman geçiyor. Derse geç kalacaksınız. Hocada sizi kulaklarınızdan tutup pencereden aşağı sarkıtacak. Sizde imdat hoca katliam yapıyor diye bağıracaksınız
Frank Woods : Bizim hocanın adı imdat değil ki
OzaN : Yardım manasında dedim ben
Üyeler kahvaltıya oturur ve kahvaltı bittikten sonra okul elbiselerini giyip okula giderler.
Saat 15.00 olur ve okula giden üyeler okuldan gelir.
xdragxx : Bu tarih hocası ne komik adam. Tarih dersi anlatacağına kendi tarih anılarını anlatıyor
Frank Woods : Kendi anılarını anlattıktan sonrada biz bu konuya nereden gelmiştik diyor
Fks14 : Adam olayları hangi ayda olduğundan tut, hangi saatte olduğunu bile biliyor. 40 sene önceki şeyleri bile biliyor.
AlemTo : Matematiğim çok kuvvetli değil diyor bizim hesap yaparak bulacağımız şeyi adam aklından 10 saniyede çözüyor.
OzaN : İlginç bir hocaymış. Size de hep ilginç hocalar düşüyor.
AlemTo : Tarih'ten kalmazsak iyidir
Aradan 3 saat geçer ve OzaN'ın Meryem ile kursu vardır.
Kursta neler yaşanacak ?
Hepsi ve daha fazlası 31. Bölümde!
Diziye puanınızı mesaj olarak söylerseniz seviniriz