Eylül öncesi başlayacak olan Menajerimi Ara da baya korkuyor galiba.Zaten fragmanları da erken verdiler bu korkuyla Eylül öncesi başlayacak gibi.![]()
Eylül öncesi başlayacak olan Menajerimi Ara da baya korkuyor galiba.Zaten fragmanları da erken verdiler bu korkuyla Eylül öncesi başlayacak gibi.![]()
En baştan yaz dizisi olarak planlanmıştı ama salgın yüzünden planlar değişti yani herhangi bir korku göremiyorum.Eylül öncesi başlayacak olan Menajerimi Ara da baya korkuyor galiba.![]()
Aynen kesin öyledir.En baştan yaz dizisi olarak planlanmıştı ama salgın yüzünden planlar değişti yani herhangi bir korku göremiyorum.![]()
Hımm OK.Aynen kesin öyledir.
Yasak Elma'nın korkması için hiçbir sebep göremiyorum? En son 10 reytinge dayandı reytingi.![]()
Aynen halk beğenmediği için trend topic yapıyor diziyi kesin.Hımm OK.Twitter'daki kankaların bile beğenmemiş hatta biri yeni sezonda izlemeyeceğim demiş kemik kitlede bile böyle kopma olduysa halkı düşünemiyorum.
![]()
TT olmaya mı başarılı olunuyor o zaman Murat Övüç de başarılı.Aynen halk beğenmediği için trend topic yapıyor diziyi kesin.
Senin dizi ile ilgili her şeyi ve fanları bu kadar takip etmen ne kadar kıskandığının apaçık bir göstergesi canım benim.![]()
TT dediğim Youtube'da trend 1 olmak, Twitter'ı sallayan kim.TT olmaya mı başarılı olunuyor o zaman Murat Övüç de başarılı.
Son kısma kocaman bir OK deyip geçiyorum.![]()
TT dediğim Youtube'da trend 1 olmak, Twitter'ı sallayan kim.Geçen gün küçük sosyal medya fanları diyordun noldu ne değişti şimdi.
Kendinle çok çelişiyorsun ve bu benim çok hoşuma gidiyor.![]()
Fragmanlar bomba. Canım dizim. Başlığı değiştir ama 4. SEZON TANITIM FRAGMANI de.
Ben de forumdan birkaç kişiyi böyle yolucam @Çiğdem @serhatt @Forumdash @Dosi @Angelica @Afet Güçverir @denizz19 @MasacRE @dreamy @Özgür @Bully @Maskeli Fedai @xBUGRAx @Sherlock @DarkLegenD @alperuz başta olmak üzere...
Bomba bomba bomba şimdiden heyecanlandım.
Şimdi youtubeda denk geldim yine tahmin ettiğim kişi bakalım olay ne kadar doğru.