Yasak Elma - Yeni Sezon Tanıtım Fragmanları | FOX

Birebir aynı mı, yeme beni. :A Ay Yapım&Med Yapım ortaklığı çatlatsın seni inşallah .ss
Yani teoride aynı ama pratikte Merve'nin doğallığının yakından geçmeyen yapay hareketler ve Aslıhan Gürbüz'le bile kıyaslanamayacak gülünç bir Şevval Sam performansı var tabii. :A Ay Yapım sayesinde Medyapım gişede izleyici gördü çatlayacak olan ben değilim. :A

Yani teoride aynı ama pratikte Merve'nin doğallığının yakından geçmeyen yapay hareketler ve Aslıhan Gürbüz'le bile kıyaslanamayacak gülünç bir Şevval Sam performansı var tabii. :A Ay Yapım sayesinde Medyapım gişede izleyici gördü çatlayacak olan ben değilim. :A
İzlemediğin işler hakkında bu kadar peşin hükümler sürmen çok gülünç, Şevval’in oyunculuğu kötü olsa kimse bu kadar benimsemezdi karakterdi. Zaten istediğin kadar laf et, başarı ortada. Ay Yapım 10+ bölüm görecek dizi yapsın ilk önce, her işi fiyasko oluyor. :A

İzlemediğin işler hakkında bu kadar peşin hükümler sürmen çok gülünç, Şevval’in oyunculuğu kötü olsa kimse bu kadar benimsemezdi karakterdi. Zaten istediğin kadar laf et, başarı ortada. Ay Yapım 10+ bölüm görecek dizi yapsın ilk önce, her işi fiyasko oluyor. :A
Ortada bir şey olmayınca yine saç baş yolmalı sahne koymalarına da bir şey derdim ama uzatmak istemiyorum. :A Valla dizi fanları onu seviyor olabilir ama sosyal medyada bir sürü olumsuz yoruma da şahit oldum. :A

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Ortada bir şey olmayınca yine saç baş yolmalı sahne koymalarına da bir şey derdim ama uzatmak istemiyorum. :A Valla dizi fanları onu seviyor olabilir ama sosyal medyada bir sürü olumsuz yoruma da şahit oldum. :A
Şu tartışmada hanginizi tutacağıma şaşırdım ikinizin de haklı/haksız olduğu yönler var :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
İzleyicisine kulak veriyor senarist, bunun karşılığı olarak da reyting alıyorlar. :Z
Beğenmeyen beğenmez bu beni ilgilendirmez ki ben herkese saygı duyarım.

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Şaka mı bu. :T: Ey FOX seni 20 reyting alan Mucize Doktor ihya etti nedir bu torpil.ss
EfxEzaPWAAALL71.jpeg

senaristler açıklama yaptı yalan rüzgarının kalitesindeymış..yalan rüzgarı gibi 20 yıl daha sürer dediler..unutm a beni beniaffet konu bulamadukları için bitti..yalan rüzgarı cesur ve guzel nasılkonu bulurlar bilmem..yasak elmanın muzikleride harıka

pempe dizilerde kötü kadınların isimleri hep s yada ş başlıyor şahıka shelıa...şebnem