Birebir aynı mı, yeme beni.Yalan mı Merve Aksak'ın başarısının ardından burada Şevval Sam'ın karakteri birebir aynı.Bir de utanmadan Sarmaşık'a gidip Oya ve Merve'yi anılar insaf.ss
Yani teoride aynı ama pratikte Merve'nin doğallığının yakından geçmeyen yapay hareketler ve Aslıhan Gürbüz'le bile kıyaslanamayacak gülünç bir Şevval Sam performansı var tabii.Birebir aynı mı, yeme beni.Ay Yapım&Med Yapım ortaklığı çatlatsın seni inşallah .ss
İzlemediğin işler hakkında bu kadar peşin hükümler sürmen çok gülünç, Şevval’in oyunculuğu kötü olsa kimse bu kadar benimsemezdi karakterdi. Zaten istediğin kadar laf et, başarı ortada. Ay Yapım 10+ bölüm görecek dizi yapsın ilk önce, her işi fiyasko oluyor.Yani teoride aynı ama pratikte Merve'nin doğallığının yakından geçmeyen yapay hareketler ve Aslıhan Gürbüz'le bile kıyaslanamayacak gülünç bir Şevval Sam performansı var tabii.Ay Yapım sayesinde Medyapım gişede izleyici gördü çatlayacak olan ben değilim.
![]()
Ortada bir şey olmayınca yine saç baş yolmalı sahne koymalarına da bir şey derdim ama uzatmak istemiyorum.İzlemediğin işler hakkında bu kadar peşin hükümler sürmen çok gülünç, Şevval’in oyunculuğu kötü olsa kimse bu kadar benimsemezdi karakterdi. Zaten istediğin kadar laf et, başarı ortada. Ay Yapım 10+ bölüm görecek dizi yapsın ilk önce, her işi fiyasko oluyor.![]()
Şu tartışmada hanginizi tutacağıma şaşırdım ikinizin de haklı/haksız olduğu yönler varOrtada bir şey olmayınca yine saç baş yolmalı sahne koymalarına da bir şey derdim ama uzatmak istemiyorum.Valla dizi fanları onu seviyor olabilir ama sosyal medyada bir sürü olumsuz yoruma da şahit oldum.
![]()
İzleyicisine kulak veriyor senarist, bunun karşılığı olarak da reyting alıyorlar.Ortada bir şey olmayınca yine saç baş yolmalı sahne koymalarına da bir şey derdim ama uzatmak istemiyorum.Valla dizi fanları onu seviyor olabilir ama sosyal medyada bir sürü olumsuz yoruma da şahit oldum.
![]()
Şaka mı bu.Ey FOX seni 20 reyting alan Mucize Doktor ihya etti nedir bu torpil.ss
Bu kadar reklam ve torpilden sonra patlarsa iyi gülerim.
AĞLA. KUDUR. ÇATLA. OOOOOHHH.Şaka mı bu.Ey FOX seni 20 reyting alan Mucize Doktor ihya etti nedir bu torpil.ss
Şimdiden reklamın suyunu çıkardılar patlamasını izlemek çok daha keyifli olacak.AĞLA. KUDUR. ÇATLA. OOOOOHHH.![]()
![]()
Hala anlamıyorsun değil mi.Şimdiden reklamın suyunu çıkardılar patlamasını izlemek çok daha keyifli olacak.Mucize Doktor da yayınlanacak ayrıca.
![]()
Mucize Doktor gelmiyor diye sızlandığım için dediysen o da bu akşam yayınlanacakmış.Hala anlamıyorsun değil mi.![]()