Geçer inşallah ablam, sıkma canını.
Hadi inşallah güzel haberlerle gel.Valla yaklaşık 2 buçuk aydır uğraşıyoruz işte şu son bir aydır çok kötüydü de eh işte toparlıyor bakalım
Hadi inşallah güzel haberlerle gel.
Keşke Kırmızı Oda pazartesi olsa ve o sahnedeki gibi bu dizinin de sesini güzelce kesse.
Aynen kesin yaşandı şu an.Keşke Kırmızı Oda pazartesi olsa ve o sahnedeki gibi bu dizinin de sesini güzelce kesse.
Depresyonlarından bıkkınlık gelmedi mi cidden.Sanırım Erim karakterini (bazı bölümler sinir bozucu olsa da) ve İlber’i bir tek ben seviyordum. Kısa saçlı haliyle diziden gelen fotoğrafta iyi duruyor yeni isim.
Reytingleri bilemem ama en azından HAKİKİ oyunculuk açısından Şevval Sam'ı bozguna uğratacağı kesin bir dizi.Aynen kesin yaşandı şu an.
Şevval ağlıyor şu an bu yorumuna. Bir de büyük harflerle yazmış.Reytingleri bilemem ama en azından HAKİKİ oyunculuk açısından Şevval Sam'ı bozguna uğratacağı kesin bir dizi.
Ekşi'de bile Şevval Sam'ın her güzel şeye salça olması diye bir başlık var Türk halkı da benimle aynı fikirde yani.Şevval ağlıyor şu an bu yorumuna. Bir de büyük harflerle yazmış.
Tam bir ergendi karakteri işte. Sinir bozucu olsa kısmı ona ithafen zaten ama seviyordum yine de. Kendinden yaşça büyük sevgili yapması falan komikti. Yıldız’la olan sahneleri de.Depresyonlarından bıkkınlık gelmedi mi cidden.
Ekşi'yi kimse kaale almıyor demek ki.Ekşi'de bile Şevval Sam'ın her güzel şeye salça olması diye bir başlık var Türk halkı da benimle aynı fikirde yani.
Sen ve bu dizinin küçük sosyal medya kolonisi dışında kendisini oyuncu olarak kaale alan biri yok asıl.Ekşi'yi kimse kaale almıyor demek ki.
Küçük sosyal medya kolonisi = Her fragmanı trendlere sokan izleyiciSen ve bu dizinin küçük sosyal medya kolonisi dışında kendisini oyuncu olarak kaale alan biri yok asıl.
Küçük sosyal medya kolonisi = Her fragmanı trendlere sokan izleyici
Bazen çok komik oluyorsun.
Ağlayacaksan oynamayalım.
Evet aşko şu an hüngür hüngür ağlayıp duvarları yumrukluyorum OK.Ağlayacaksan oynamayalım.
Yasak Elma haberleri altında hater’lık yaparken ağlamaya fırsat olmuyordur tabi çok haklısın.Evet aşko şu an hüngür hüngür ağlayıp duvarları yumrukluyorum OK.