İnşallah ablam.Erim i pek sevmiyordum bu çocuk daha iyi oynayacak gibi duruyor
İnşallah ablam.Erim i pek sevmiyordum bu çocuk daha iyi oynayacak gibi duruyor
Ben de sırıtacağını düşünmüyorum, yüz hatları benziyor.Diğer Erim'den sadece 16 ay falan büyükmüş. Sırıtmaz yani.
@alperuz saçlarını anlaşılan kısaltmış ve bakalım nasıl olacak. Googlede de hep uzun saç Siması tanıdık geldi ve Meleklerin Aşkı dizisinde biraz hatırlıyorum
İnşallah ablam.
1 ay var daha ya yetişirsin, kaçıncı bölüme geldin.Yeni sezona yetişebilirsem bende heyecanla bekliyprum
1 ay var daha ya yetişirsin, kaçıncı bölüme geldin.
Diğer Erim'den sadece 16 ay falan büyükmüş. Sırıtmaz yani.
@alperuz saçlarını anlaşılan kısaltmış ve bakalım nasıl olacak. Googlede de hep uzun saç Siması tanıdık geldi ve Meleklerin Aşkı dizisinde biraz hatırlıyorum
Kendimi olmayacak bir şeye nasıl ikna ederim oynat bakalım.Ben de sırıtacağını düşünmüyorum, yüz hatları benziyor.
Evet saçlarını kesmiş, öbür dizisinde uzun saç kullanıyordu. Kısa saçlı hali malesef yok.
Yine gelmiş kıskanç @alperuzKendimi olmayacak bir şeye nasıl ikna ederim oynat bakalım.
Eski çocukla hiçbir benzerliği yok bile göz var izan var.Yine gelmiş kıskanç @alperuz
Halit in 5.eşi olsun kaknem ErayYine gelmiş kıskanç @alperuz
Tacizcilerle işim olmaz anam hadi bay.Halit in 5.eşi olsun kaknem Eray
Geçmiş olsun abla nesi var abinin.42.bölümdeyim işte abimin durumundan dolayı kaç gündür doğru düzgün izleyemiyorum ki
Olmayacak bir şey diye bir şey yok canım.Kendimi olmayacak bir şeye nasıl ikna ederim oynat bakalım.
Her haberin altından çıkıyor pis haset.Yine gelmiş kıskanç @alperuz
Geçmiş olsun abla nesi var abinin.
3.sezon kalmış bir tek, yetişirsin inşallah.
Geçer inşallah ablam, sıkma canını.Psikolojisiyle ilgili iyi olacak inşAllah yavaş yavaş toparlıyor bakalım sağol ablam
Yahu benziyor dedik mi? Sırıtmaz dedik yaş olarak.Eski çocukla hiçbir benzerliği yok bile göz var izan var.
Kendimi nasıl kandırırım vol. 2Olmayacak bir şey diye bir şey yok canım.
Ergen için 50 yaşında adamı bulacak değiller ama yabancılaşma olmaması için benzer biri olabilirdi. Böyle özensiz işleri hiç sevmem.Yahu benziyor dedik mi? Sırıtmaz dedik yaş olarak.
Lila karakteride değişmişti ama sırıtmadı
Hasetlik yapıyor boşver bu kaknemi, kenarda kudursun. @AseratYahu benziyor dedik mi? Sırıtmaz dedik yaş olarak.
Lila karakteride değişmişti ama sırıtmadı
Özensiz(!) işler:Kendimi nasıl kandırırım vol. 2
Ergen için 50 yaşında adamı bulacak değiller ama yabancılaşma olmaması için benzer biri olabilirdi. Böyle özensiz işleri hiç sevmem.