@Tolstoyevski @Sherlock değerli yoldaşlarım yeni bir turnuva planlıyor musunuz? Hasret kaldım.
Kayıt altına aldın mı?Online maçta herifin tekiyle meydan savaşı yaptık resmen...
Ekli dosyayı görüntüle 90339
@12.Adam @xdragxx @Sherlock
Canım yoldaşım ellerine sağlık. 😍 Attığın gollerden üçü video ya yansımamış.YouTube’a goller yükleyebildim ama tek benim goller. Maç özeti olmuyor...
FIFA kafasına göre takılıyor sanırım ben de çözemedim, araya rakibin attığı bir golü de eklemişler.Canım yoldaşım ellerine sağlık. 😍 Attığın gollerden üçü video ya yansımamış.
Sen oyunu cd ile mi yükledin ? Netten mi indirdin?FIFA kafasına göre takılıyor sanırım ben de çözemedim, araya rakibin attığı bir golü de eklemişler.
Netten, PS Storeden indirmiştim.Sen oyunu cd ile mi yükledin ? Netten mi indirdin?
Sanırım İndirmek için önce üye olmak gerekliNetten, PS Storeden indirmiştim.
Playstation varsa evet, ama çok zor değil cihaz çoğu şeyi hallediyor tıpkı yeni telefonda hesap kurmak gibi Google play için.Sanırım İndirmek için önce üye olmak gerekli
Oyunu indirmek ücretsiz mi?Playstation varsa evet, ama çok zor değil cihaz çoğu şeyi hallediyor tıpkı yeni telefonda hesap kurmak gibi Google play için.
Hayır ücretli. Normalde 350-400 TL, ama indirim dönemlerinde 120 TL civarına iniyor aşağı yukarı.Oyunu indirmek ücretsiz mi?
Kalede Volkan Demirel vardı herhalde her gelen top gol olmuş.Online maçta herifin tekiyle meydan savaşı yaptık resmen...
Ekli dosyayı görüntüle 90339
@12.Adam @xdragxx @Sherlock
Defans olayı bende allaha emanet o yüzden şaşırtmadı. 15.dakikada 3-1 öne geçti, 32.dakikada 4-3 yaptım ve 34’de 4-4. İkinci yarı 5-4 yaptım, 6-5 yaptı, 7-6 yaptım, 7-7 oldu derken son dakikalarda koptu oyun... Oyunun mekaniği çıldırtıyor ama arada böyle gol şenlikleri zevk veriyor baya.Kalede Volkan Demirel vardı herhalde her gelen top gol olmuş.
O tip bol gollü maçlar çok güzel oluyor gerçekten. Hele bir de kazandın mı tadından yenmiyor.Defans olayı bende allaha emanet o yüzden şaşırtmadı. 15.dakikada 3-1 öne geçti, 32.dakikada 4-3 yaptım ve 34’de 4-4. İkinci yarı 5-4 yaptım, 6-5 yaptı, 7-6 yaptım, 7-7 oldu derken son dakikalarda koptu oyun... Oyunun mekaniği çıldırtıyor ama arada böyle gol şenlikleri zevk veriyor baya.