Kraliçem tatilde...Yılan başı Evrim nerede?
Sen şampiyon diyordun ona bakılırsa ama sonuç hüsran. ✍Kraliçe?
Sen şampiyon diyordun ona bakılırsa ama sonuç hüsran. ✍
Şu kuyruğa meğer Survivor Yasin diye bir yarışmacıyla fotoğraf çektirmek için girmişler... Ben de indirimli bir şey var sanmıştım ilk gördüğümde. Survivor'dan bir yarışmacı için!.. Değil Survivor, Messi-Ronaldo ile fotoğraf çekilmek için bile sıraya girmek bile anlamsızken, sadece Survivor adlı yarışmadan bir yarışmacı uğruna... Çıldıracağım. Bunu bile savunanlar çıkacaktır, en acısı bu...
@xdragxx @Aserat
Ronaldo için bile değmez, hadi o Ronaldo ya da Messi neyse diyelim. Başka kim için değer ki Survivor'dan?Yasin için değmez.
Ronaldo için bile değmez, hadi o Ronaldo ya da Messi neyse diyelim. Başka kim için değer ki Survivor'dan?
Şu kuyruğa meğer Survivor Yasin diye bir yarışmacıyla fotoğraf çektirmek için girmişler... Ben de indirimli bir şey var sanmıştım ilk gördüğümde. Survivor'dan bir yarışmacı için!.. Değil Survivor, Messi-Ronaldo ile fotoğraf çekilmek için bile sıraya girmek bile anlamsızken, sadece Survivor adlı yarışmadan bir yarışmacı uğruna... Çıldıracağım. Bunu bile savunanlar çıkacaktır, en acısı bu...
@xdragxx @Aserat
Ama sadece Survivor değil.Şu kuyruğa meğer Survivor Yasin diye bir yarışmacıyla fotoğraf çektirmek için girmişler... Ben de indirimli bir şey var sanmıştım ilk gördüğümde. Survivor'dan bir yarışmacı için!.. Değil Survivor, Messi-Ronaldo ile fotoğraf çekilmek için bile sıraya girmek bile anlamsızken, sadece Survivor adlı yarışmadan bir yarışmacı uğruna... Çıldıracağım. Bunu bile savunanlar çıkacaktır, en acısı bu...
@xdragxx @Aserat
Ben artık böyle insanları kıskanıyorum. Keşke ben de bu kadar hayat dolu olsam tek derdim bir fenomenle (pabucumun fenomeni) foto çektirmek olsa.Şu kuyruğa meğer Survivor Yasin diye bir yarışmacıyla fotoğraf çektirmek için girmişler... Ben de indirimli bir şey var sanmıştım ilk gördüğümde. Survivor'dan bir yarışmacı için!.. Değil Survivor, Messi-Ronaldo ile fotoğraf çekilmek için bile sıraya girmek bile anlamsızken, sadece Survivor adlı yarışmadan bir yarışmacı uğruna... Çıldıracağım. Bunu bile savunanlar çıkacaktır, en acısı bu...
@xdragxx @Aserat
Ama sadece Survivor değil.
Yasin Kısmetse Olur programında İstanbul Türkçesi ile konuşan biriydi,
Sonra MasterChef yarışması ile şiveli biri olarak katıldı. Ardından Survivor'a katıldı. Boom Yasin sadece Survivor nedeniyle değil lütfen... haklı bir sıra bu.
Daha medyadik olmadan önce bile ismi 3T Taner nedeniyle seneler önce Survivor'da duyulmuştu
Ekli dosyayı görüntüle 90396
@eskici @Aserat
Böyle olmak değil bu tarz insanlarla foto çekinmek için 2-3 saat ayakta bekleyecek kadar amaçsız olmak istiyorum.Böyle ol ve programlara katıl
Ekli dosyayı görüntüle 90397
Ayakta beklemek işsizlik mi?Böyle olmak değil bu tarz insanlarla foto çekinmek için 2-3 saat ayakta bekleyecek kadar amaçsız olmak istiyorum.