Forumdash ve dreamy'nin Forumdaki Yıl Dönümleri!

İşareti verdim :A
Neyse tamam :D

Hande'nin o şarkısını dreamy seviyor. Ben de seviyorum. Seni dememe gerek yok :A
Hepimize hitap ediyor diye hediye ettim :A
3 hediyemde hepsi sevdiklerim :A
Gördüm :A Geçenki mesaj konumda da pek önemsemedim yani :A Dediğim gibi bu özel:X Kendi mutsuzluğumla torunumu da gömemem:A Dede yureği işte:A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Konuyu açmaya vesile olan @The_Erinch 'e konuyu açan ve görselle kalbimi eriten @Sherlock 'a ve medari iftiharim olan @dreamy çoook teşekkür ederim :X Tesadüflere pek inanmasam da çoook anlamlı bir tesadüf oldu benim için:X

@Dosi hesiyelerin harika :bhr: BİZİ SEVİN, KULAKLARIMIZI ÇINLATIN :A
Medar-ı iftiharım mı...

6BE49DAE-A80D-4332-A394-AC7FAFEAE766.jpeg

• Harika
Reactions: Forumdash
Teşekkürler kutlaman da yeterliydi. :bhr: Ben MS’de Gülşen ile yarışmıştım ama Bi An Gel ile elenmiştim düşünebiliyor musun? :A Ondan sonra kendi zevklerime göre ilerlemeyi bıraktım yarışmalarda. ✍
Forum kaliteden pek anlamıyor yapacak bir şey yok :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy
@Sherlock beyciğim teşekkür ederiz konu için, görseli çook beğendim bu arada anlamlı olmuş. :A
Konuyu açmaya vesile olan @The_Erinch 'e konuyu açan ve görselle kalbimi eriten @Sherlock 'a ve medari iftiharim olan @dreamy çoook teşekkür ederim :X Tesadüflere pek inanmasam da çoook anlamlı bir tesadüf oldu benim için:X

Rica ederim, lafı olmaz. :A Görselin anlamını çözeceğinizden emindim, şaşırtmadınız. Biraz hızlı geliştiği için konuyu açmam bu kadar oldu, beğendiğinize sevindim. :D

Hep birlikte nice yıllara, yarın konu içerisinden de ayrıca tebrik eder hediyeler veririm umarım... :A

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961