The_Erinch
Favori Üye
@Sherlock kıskandım valla, @Forumdash ın walkmanı daha mı güzel neee :=) :=) :=)
@Sherlock kıskandım valla, @Forumdash ın walkmanı daha mı güzel neee :=) :=) :=)
Aynı şeyleri düşünüyoruz. Westworld kaldı ya, inşallah tamamlama hevesini kendimde bulabilirim bir gün...Tebrik ederim İsmail beyciğim, iki ki tanışmışız ve kaynaşmışız. Umarım hep bizimle olmaya ve forumda var olmaya devam edersin. Müzik kulağına ve Westworld yorumu yapmana ihtiyacımız var.
Hep birlikte nice yıllara... @dreamy
Tebrik ediyorum @Forumdash beyciğim... Forumumuza önderlik etmeye, engin ve derin tecrübelerini bizlere aktarmaya hep devam edersin umarım.
Forumun olmazsa olmaz üyelerinden birisisin bence, hep beraber nice yıllara...
Öncelikle bundan sana da hediye etmezsem olmaz. @The_Erinch kızmasın.
Ekli dosyayı görüntüle 90202
Ekli dosyayı görüntüle 90201
Muhteşem 3ü 1 arada olmuş teşekkürler 2 Adet Walkmenim oldu gider ayak Kesin birisini bozucam gerçiYok abi, birebir aynı ama renklerini farklı seçmeye çalıştım karışmaması için.
Biliyorsun @Forumdash tam bir Dark (dizi) sevdalısı, o yüzden Dark (siyah) olsun dedim rengi.
Çok teşekkür ederim, hep birlikte inşallah. Bu şarkıyla elenecektim neredeyse aklıma geldi...Geç olsun ama güç olmasın canlarım. İyi ki aramızdasınız, iyi ki bizimlesiniz. Nice güzel, sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllarınız olsun forumda. Nice bizli mesajlara, konulara, sohbetlere. Nice yıllarınız olsun. @Forumdash @dreamy
Hangi hediye kime siz karar verirsiniz.
Seçtim. İyilik senden nbr TŞKLERGeç olsun ama güç olmasın canlarım. İyi ki aramızdasınız, iyi ki bizimlesiniz. Nice güzel, sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllarınız olsun forumda. Nice bizli mesajlara, konulara, sohbetlere. Nice yıllarınız olsun. @Forumdash @dreamy
Hangi hediye kime siz karar verirsiniz.