Ohaaaa 😱 Bizi bağlayan başka bi bağ daha@Forumdash la aynı tarihte üye olmuşuz. 😱 (Yıl hariç)
Üşengeçliğime alışamadınız mı hala?Oooooo mevsim değişmeden yetişti @Forumdash
Ya sen nasıl bir SuperModsun... Superman gibi..Heryerde MaşAllahhhhhhİki gün kaçırmışız, mobildeyim ama halletmeye çalışayım abi onu da bir saniye. @Forumdash
Alışıyorum.. O yüzdne senle buluşcağımız gün 3 saat öncesine saati vercem anca gelirsinÜşengeçliğime alışamadınız mı hala?
Of böyle deme ya testte 1/10 yaptığım aklıma geliyor. 🤦🏼♂️Ohaaaa 😱 Bizi bağlayan başka bi bağ daha
Alışıyorum.. O yüzdne senle buluşcağımız gün 3 saat öncesine saati vercem anca gelirsin
Hangi cevapta 1 yaptın Spotify olsun nolurOf böyle deme ya testte 1/10 yaptığım aklıma geliyor. 🤦🏼♂️
İsotun yüzüne kese kağıdı geçircemEn iyisi olur abii o gün sizden fotolar bekliyorum he
@dreamy benim 145.000. kutlama konuma bile gelmedi
İsotun yüzüne kese kağıdı geçircem
@Angelica gördü beni...İsotun yüzüne kese kağıdı geçircem
O soruya sesli tepki verdim, Netflix olduğuna o kadar emindim ki. Ev sinema sistemli soruyu doğru yapmıştım galiba. Sonlara doğru 0 çekeceğim diye çok korkmuştum.Hangi cevapta 1 yaptın Spotify olsun nolur
Ben daha yapmadım o testi.O soruya sesli tepki verdim, Netflix olduğuna o kadar emindim ki. Ev sinema sistemli soruyu doğru yapmıştım galiba. Sonlara doğru 0 çekeceğim diye çok korkmuştum.
Ya ben genelde sadece doğum günü konularına yazıyorum son zamanlarda da forumda pek aktif değilim zaten mazur gör. Zaten üzerinden iki gün geçti gerek yok.@dreamy benim 145.000. kutlama konuma bile gelmedi
Hem hadi dreamy'i anlarım. Tanımadığım kişilerin doğum günü kutlama konusunu açmam için niye beni etiketliyorsun? 😱 ben herkesin konusunu açmıyorum 😊
dreamy'i daha önce açmıştım. Şimdi sen de açabilirdin. Ben hediyeyle gelirim
İki sorun garanti o zaman.Ben daha yapmadım o testi.
Sanırım sonrada ben varım
Bilmiyorum, @The_Erinch neyin peşinde anlamadım...Aaa nidennn amaaa @dreamy çocumun güzel yüzünü niye saklıcakmışsın bakalım
Bilmiyorum, @The_Erinch neyin peşinde anlamadım...