Zey TV Kanal Kimliği ve Projeler Tanıtımı (Zey TV 🍒)

Aç aç, kimin bende puanı düşüp yükselecek bakayım :A kara listeme alacağım üyeler belirlensin :A
Pazartesi unutmazsam açarım o halde, hatta sen hatırlat en iyisi. :A Ama gizli anket olacak, yorum serbest. :A

• Sinir Bozucu
Reactions: DarkLegenD and Dosi
Bilmeyen varsa da sayende artık yok :A Geçtiğimiz aylarda da Çiğdem ifşa etmişti... Sakladığım bir durum değil tabii. :A

Ama durup dururken de demem eskisi gibi :A
Bak @Dosi ve @DarkLegenD önüne gelene kızgın emoji atıyorlar :A Umrumda mı tabiki de değil :A

İçelim bakalım... Bir miktar...

B4D47AED-83CC-4536-AEA5-365F6E683575.jpeg

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: DarkLegenD and Dosi
Dark Dizisi - Reklamcılık kısmında kahkaha attım. :A
2 senedir bana doğrudan ve dolaylı yollardan Dark izlettirmek için elinden geleni yapmakta. CV'de bile bana mesaj vermekte :A
5 Temmuz'da mesaj atarken direk bu CV'yi atıp altına da şu yazıyı eklemiş, ben de ilk gördüğümde baya güldüm :A "
Not: Olumlu-olumsuz geri dönüş beklenmektedir (olumsuz beklenmemektedir)

Not2: Ücret pazarlığı sonraki aşamada konuşulabilmektedir."

• Güldürdün
Reactions: bazinga
İlk video denemem olduğu ve tecrübem olmadığı için tam beklenen olmasa da vermiş olduğum sözü tutmak ve en önemlisi genel müdürlük yolunda yolu iyice açmak adına Zey TV Tanıtım videosunu @Dosi 'ye takdim ediyorum, başlangıç adına hayırlı uğurlu olsun. :A

İlk video denemem olduğu ve tecrübem olmadığı için tam beklenen olmasa da vermiş olduğum sözü tutmak ve en önemlisi genel müdürlük yolunda yolu iyice açmak adına Zey TV Tanıtım videosunu @Dosi 'ye takdim ediyorum, başlangıç adına hayırlı uğurlu olsun. :A

Mükemmel🥰
Ben bunu nasıl konuya ekleyeceğim? Linkini bulamadım.
Beklemiyordum böyle bir şey. Söz etmiştin ama tam olarak ne olacağını tahmin etmemiştim

• Harika
Reactions: Tolstoyevski
Mükemmel🥰
Ben bunu nasıl konuya ekleyeceğim? Linkini bulamadım.
Beklemiyordum böyle bir şey. Söz etmiştin ama tam olarak ne olacağını tahmin etmemiştim
Linki belirtirim ama teknik problemler ortaya çıktı, normalde Youtube üzerinden olacaktı, oraya da yükledim fakat üç şarkıcının seslerini kısıp başka müzikle değiştirmek gerekiyormuş... O tatsız versiyona kadar şimdilik bu burada kalsın bari uçmazsa o da. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Linki belirtirim ama teknik problemler ortaya çıktı, normalde Youtube üzerinden olacaktı, oraya da yükledim fakat üç şarkıcının seslerini kısıp başka müzikle değiştirmek gerekiyormuş... O tatsız versiyona kadar şimdilik bu burada kalsın bari uçmazsa o da. :A
Herşey tam olsun ozaman duyuru yaparım :A
Çıkmam gerekiyor şimdi :bhr:

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski