Şu An Ne Düşünüyorsun?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Günler sonra hava az da olsa esiyor, nem azaldı şimdilik şükür. Sizin orası ne zaman soğusa buraya da illa ki geliyor, tam tersi de rastlanıyor. 😱 :A @Dosi
Bugün havamız güneşli iyi :F
Bugün evde iş falan vardı değerlendiremeyeceğim gibi.
🍒 toplamaya gidecektim ama işim vardı. Dayım toplamaya gitti :A bir yol kenarında baya var :A mahalledekiler ne alemde hiç bakmadım çıkamadığımdan bu ara :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Bugün havamız güneşli iyi :F
Bugün evde iş falan vardı değerlendiremeyeceğim gibi.
🍒 toplamaya gidecektim ama işim vardı. Dayım toplamaya gitti :A bir yol kenarında baya var :A mahalledekiler ne alemde hiç bakmadım çıkamadığımdan bu ara :A
Tam havası doğrusu, dalında da taze taze iyi gidecektir afiyet olsun şimdiden. :A

Çocukken mahalle arasında, apartmanlara rağmen dut ağaçları vardı bizde de, çıkıp toplardık ve üstümüz başımız kan içinde olmuş gibi gözükürdü kırmızılığından. O günleri hatırladım şimdi sen deyince, ekşi ekşi dalından (ç)aldığımız gibi mideye gömmek ne keyifliydi.. :A Sonra inşaatlar devreye girdi ve mazi oldu tabi..

ek%C5%9Fi-kara-dut.jpg

• Beğendim
Reactions: Dosi and STAR
Tam havası doğrusu, dalında da taze taze iyi gidecektir afiyet olsun şimdiden. :A

Çocukken mahalle arasında, apartmanlara rağmen dut ağaçları vardı bizde de, çıkıp toplardık ve üstümüz başımız kan içinde olmuş gibi gözükürdü kırmızılığından. O günleri hatırladım şimdi sen deyince, ekşi ekşi dalından (ç)aldığımız gibi mideye gömmek ne keyifliydi.. :A Sonra inşaatlar devreye girdi ve mazi oldu tabi..

ek%C5%9Fi-kara-dut.jpg
Aynen. Ankara'da da öyleydi. Daha var ama bazı yerlerde 😊

• Harika
Reactions: Tolstoyevski