Attiğim videoda deli demedim ki ortancaaaağğğğYani tuhaf hareketler diyelim. Sosis uzatma vs.
Hayal kurmak delilik değildir.
Attiğim videoda deli demedim ki ortancaaaağğğğYani tuhaf hareketler diyelim. Sosis uzatma vs.
Hayal kurmak delilik değildir.
Genel gelen yorumlar için öyle yazdım.Attiğim videoda deli demedim ki ortancaaaağğğğ
Neyse KPSS'ye girecez zaten.Bir maskeli girmediğimiz kalmıştı zaten sınava.
Ekli dosyayı görüntüle 88505
Acaba bodrumda yada kutuların içinde bulabilir miyim diye amaçsızca bunu arıyorum..
bir zamanların en havalı aletiydi..... hey gidi günler heyyyyyy
@Forumdash @bazinga @Angelica @Dosi @Sherlock @MasacRE @dreamy @Tolstoyevski
Mavi renkte benzer birşey vardı bizim evde deEkli dosyayı görüntüle 88505
Acaba bodrumda yada kutuların içinde bulabilir miyim diye amaçsızca bunu arıyorum..
Ben walkmandan çok kulaklıklara bitiyordum bi ara o medellerden vardi pahalıydı şimdi yoklarEkli dosyayı görüntüle 88505
Hem kaset çalıyordur hemde 20 tane radyosu vardı hemde digital..çok iyiydi beeeeeeeKızkardeşimin vardı bundan abi kullandı bir süre ama çok sorun çıkarıyor diyordu hep
Kaset çalabiliyor mu?Ekli dosyayı görüntüle 88505
Hem kaset çalıyordur hemde 20 tane radyosu vardı hemde digital..çok iyiydi beeeeeee
Ben walkmandan çok kulaklıklara bitiyordum bi ara o medellerden vardi pahalıydı şimdi yoklar
İşte bu kulaklıklar süngerin yumşakliği kafada hafif duruşu filanEkli dosyayı görüntüle 88507
Bundanda vardı bende zamanında... kırmızıydı kulaklığı öyle anımsıyorum.
Zaten o zamanlar kaset çalıyordu hepsi , büyük ayrıcalığı 20 tane digital radyosuydu.Kaset çalabiliyor mu?
Galiba Let Go da olabilir.İşte bu kulaklıklar süngerin yumşakliği kafada hafif duruşu filan İstiyorum bundan
Hâlâ Çalışıyor mu?Zaten o zamanlar kaset çalıyordu hepsi , büyük ayrıcalığı 20 tane digital radyosuydu.
Kullanılmış mal mı Özellikle hijyen dönemindeykenGaliba Let Go da olabilir.