Hazem
Favori Üye
Sana @serhatt düşet umutlanma %Hiçbir şey Cemal Can'ın şampiyonluğuna engel olamayacak
@denizz19 sende işler nasıl?
Kim bilir hangi Emre'nin hesabı be uydurma.
Çatla kudur.Sana @serhatt düşet umutlanma %
Sanki Barış şampiyon olursa size bir şey düşecekSana @serhatt düşet umutlanma %
Tebriks.
Bu ikilinin enerjisi ve uyumu yüzünden şu genç yaşımızda borç batağına düştük... 867. smsi atıyorum şu an. @MasacRE
Bu ikilinin enerjisi ve uyumu yüzünden şu genç yaşımızda borç batağına düştük... 867. smsi atıyorum şu an. @MasacRE
At yalanı...Az önce 1453. SMSi attım, çektiğimiz kredileri buraya yatırdık inşallah dondurma reis fanlarını yok etmeye yeter.
Duyum aldım... @MasacRE daha 1. smsi bile atmamış, mükemmel bir üşengeçlik.Az önce 1453. SMSi attım, çektiğimiz kredileri buraya yatırdık inşallah dondurma reis fanlarını yok etmeye yeter.
Az önce 1453. SMSi attım, çektiğimiz kredileri buraya yatırdık inşallah dondurma reis fanlarını yok etmeye yeter.
Kütükler benden hiç bahsetmiyor artık paramparçayım..At yalanı...
Sercan'ın yasını tutuyorsundur diye rahatsız etmeyelim dedik. Gerçi sen yas tutmayı bırakıp Barış'a sms atmaya başlayalı çok olmuştur Allah'ın haini.Kütükler benden hiç bahsetmiyor artık paramparçayım..
Ağlak insan sevmiyorumSanki Barış şampiyon olursa size bir şey düşecek