'Kırmızı Oda'nın İlk Tanıtımı Ne Zaman Yayınlanacak? | TV8

Tanıtım güzel olur inşallah, erken tanıtılması eylülde izleyeceğimize işaret. :bhr:
Bana kalırsa Ağustos'ta başlamalı da neyse. :A Neyse en azından sürekli senin konuya girmek yerine fragmanla oyalanırım daha iyi olur. :Z

O değil de üç günde başrol oyuncusu belli oldu üstüne de teaser çektiler oysa Menajerimi Arayın fragmanından ses soluk yok hala. :(

• Güldürdün
Reactions: alperuz
Biliyor musun aklımdan geçmişti... Çok güzel olur. keşke böyle bir şey yapsalar... :bhr:

OGM Pictures duy sesimizi... :bağır: Bence harika olur, ne olsa aynı yapım şirketi aynı yazarın hikayesi.. Tanıtım amaçlı bence yapılabilir, Acun reisin aklından da geçmiştir bu. :A

Bu arada avatara düştüm. :bhr:

• Güldürdün
Bana kalırsa Ağustos'ta başlamalı da neyse. :A Neyse en azından sürekli senin konuya girmek yerine fragmanla oyalanırım daha iyi olur. :Z

O değil de üç günde başrol oyuncusu belli oldu üstüne de teaser çektiler oysa Menajerimi Arayın fragmanından ses soluk yok hala. :(
Aslında Survivor bitti, bayramdan sonra ekrana sürebilirler. Benim konuya da gir, üvey evlat muamelesi yapma. :A

MA Eylül'de başlar, şimdi tanıtım vermezler bence. :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
OGM Pictures duy sesimizi... :bağır: Bence harika olur, ne olsa aynı yapım şirketi aynı yazarın hikayesi.. Tanıtım amaçlı bence yapılabilir, Acun reisin aklından da geçmiştir bu. :A

Bu arada avatara düştüm. :bhr:
Yurtdışında bu tarz ortak diziler yapılıyor, bizde de Lale Devri-Yer Gök Aşk ve Çukur-Çarpışma aynı evrende geçiyordu. Yapılsa süper olur. :Z

Teşekkür ederim canım. :bhr:

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Aslında Survivor bitti, bayramdan sonra ekrana sürebilirler. Benim konuya da gir, üvey evlat muamelesi yapma. :A

MA Eylül'de başlar, şimdi tanıtım vermezler bence. :A
Eylül deme Ağustos totemi yapıyorum. :A

Bu dizinin de alternatif bir iş olarak sezon dizileri arasında güme gitme ihtimali olduğu için erkenden başlayıp izleyici toplamasını tercih ederim. :A

• Güldürdün
Hiç sanmıyorum. :A
z.png

• Güldürdün
Reactions: Aserat