Cidden ha, herkesi yolladınız bari artık Barış'ı destekleyin de sıra ona gelsin@Maskeli Fedai @Bully
Cemal Can'ı destekliyoruz.@Maskeli Fedai
Bum reyiz gümbür gümbür geliyor.. @MasacRE
Ahahahaha biri Cemal Can, diğeri Bum Bum destekliyor.
Cidden ha, herkesi yolladınız bari artık Barış'ı destekleyin de sıra ona gelsin@Maskeli Fedai @Bully
Bum reyiz gümbür gümbür geliyor.. @MasacRE
YAPMA...Ahahahaha biri Cemal Can, diğeri Bum Bum destekliyor.Peki bilin bakalım aradan kim sıyrıldı ve şampiyonluk kupasını kaldırdı bile...
![]()
AhahahahhaAhahahaha biri Cemal Can, diğeri Bum Bum destekliyor.Peki bilin bakalım aradan kim sıyrıldı ve şampiyonluk kupasını kaldırdı bile...
![]()
Barış'ı niye desteklemiyorsunuz kardeşim o zamanAhahahahhaKütükler kimi destekliyorsa karşısındayız
![]()
Tablo ortada yani benim bir şey dememe gerek yok![]()
Ahahahaha biri Cemal Can, diğeri Bum Bum destekliyor.Peki bilin bakalım aradan kim sıyrıldı ve şampiyonluk kupasını kaldırdı bile...
![]()
Hak eden Sercan'dı ama o elendiğine göre Cemal Can kalıyor elde.AhahahahhaKütükler kimi destekliyorsa karşısındayız
![]()
Acun'a racon kesen adam gibi adam.Macunun oyununu bozmuş kral..
YAPMA...
AhahahahhaKütükler kimi destekliyorsa karşısındayız
![]()
Hak eden Sercan'dı ama o elendiğine göre Cemal Can kalıyor elde.2.hak eden odur yani, aksi her sonuç skandal olur.
![]()
Barış'ı niye desteklemiyorsunuz kardeşim o zaman![]()
Melun tüm sırrı bozdun .ssHak eden Sercan'dı ama o elendiğine göre Cemal Can kalıyor elde.2.hak eden odur yani, aksi her sonuç skandal olur.
![]()
Ağla kendine.Melun tüm sırrı bozdun .ssNe güzel yarışmayı birbirine katacaktık
Ah ah
![]()
Sattın 😱Ağla kendine.![]()
Hayır, benim desteklediğim Cemal Can kazanacak...Biz Utku beyciğim ile Barış'ı destekliyoruz, gelin hep beraber onu destekleyelim kütük dostlarım...![]()
Barış kazanacak..Hayır, benim desteklediğim Cemal Can kazanacak...
İyi totemler..Barış kazanacak..
Şaşırmaman gerek.Sattın 😱
En büyük intikamı Barış elenince alacağız.. Reisi yenerek elenmesine sebep olmuştu..
Hayır, benim desteklediğim Cemal Can kazanacak...
Barış kazanacak..
En büyük intikamı Barış elenince alacağız.. Reisi yenerek elenmesine sebep olmuştu..
Sana da iyi totemler...BARIŞ MURAT YAĞCI kazanacak, hepinize benden dondurma dostlarım.@MasacRE
Kaplumbağa & Dondurma
— 🌈Seda AmaKalaycison (@WinnerSeda) July 7, 2020
Evrim 💖 Mert
10/10 Çiftlerde bugün pic.twitter.com/JYzbfdh0jp