TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Cidden ha, herkesi yolladınız bari artık Barış'ı destekleyin de sıra ona gelsin :A @Maskeli Fedai @Bully
Cemal Can'ı destekliyoruz. :A @Maskeli Fedai
Bum reyiz gümbür gümbür geliyor.. @MasacRE

Ahahahaha biri Cemal Can, diğeri Bum Bum destekliyor. :A Peki bilin bakalım aradan kim sıyrıldı ve şampiyonluk kupasını kaldırdı bile... :A

Tablo ortada yani benim bir şey dememe gerek yok :A
Ahahahaha biri Cemal Can, diğeri Bum Bum destekliyor. :A Peki bilin bakalım aradan kim sıyrıldı ve şampiyonluk kupasını kaldırdı bile... :A
Ahahahahha :A Kütükler kimi destekliyorsa karşısındayız :A
Hak eden Sercan'dı ama o elendiğine göre Cemal Can kalıyor elde. :A 2.hak eden odur yani, aksi her sonuç skandal olur. :A

Yaverko da gitti.. Sercan reisimin intikamı alınıyor teker teker.. @Bully @MasacRE @Sherlock
Hayır, benim desteklediğim Cemal Can kazanacak...
Barış kazanacak..
En büyük intikamı Barış elenince alacağız.. Reisi yenerek elenmesine sebep olmuştu..

BARIŞ MURAT YAĞCI kazanacak, hepinize benden dondurma dostlarım. :A @MasacRE

Berkan elenmiş üzüldüm. Performansa bakılsa zaten Parviz ve Sercan elenmezdi. Parviz elendiği için bakmıyordum. Duyduğuma göre Berkan'ın ailesi mi arkadaşı mı ne laf etmiş. Belki etkilemiş olabilir. Her sene hak etmeyen eleniyordu. Ama bu sene bayağı bir tavan yaptı. Bu sene Survivor'un en zayıf şampiyonu çıkacak gibi duruyor.

• İlginç
Reactions: 12.Adam