Cidden ha, herkesi yolladınız bari artık Barış'ı destekleyin de sıra ona gelsin@Maskeli Fedai @Bully
Cemal Can'ı destekliyoruz.@Maskeli Fedai
Bum reyiz gümbür gümbür geliyor.. @MasacRE
Ahahahaha biri Cemal Can, diğeri Bum Bum destekliyor.
Cidden ha, herkesi yolladınız bari artık Barış'ı destekleyin de sıra ona gelsin@Maskeli Fedai @Bully
Bum reyiz gümbür gümbür geliyor.. @MasacRE
YAPMA...Ahahahaha biri Cemal Can, diğeri Bum Bum destekliyor.Peki bilin bakalım aradan kim sıyrıldı ve şampiyonluk kupasını kaldırdı bile...
![]()
AhahahahhaAhahahaha biri Cemal Can, diğeri Bum Bum destekliyor.Peki bilin bakalım aradan kim sıyrıldı ve şampiyonluk kupasını kaldırdı bile...
![]()
Barış'ı niye desteklemiyorsunuz kardeşim o zamanAhahahahhaKütükler kimi destekliyorsa karşısındayız
![]()
Tablo ortada yani benim bir şey dememe gerek yok![]()
Ahahahaha biri Cemal Can, diğeri Bum Bum destekliyor.Peki bilin bakalım aradan kim sıyrıldı ve şampiyonluk kupasını kaldırdı bile...
![]()
Hak eden Sercan'dı ama o elendiğine göre Cemal Can kalıyor elde.AhahahahhaKütükler kimi destekliyorsa karşısındayız
![]()
Acun'a racon kesen adam gibi adam.Macunun oyununu bozmuş kral..
YAPMA...
AhahahahhaKütükler kimi destekliyorsa karşısındayız
![]()
Hak eden Sercan'dı ama o elendiğine göre Cemal Can kalıyor elde.2.hak eden odur yani, aksi her sonuç skandal olur.
![]()
Barış'ı niye desteklemiyorsunuz kardeşim o zaman![]()
Melun tüm sırrı bozdun .ssHak eden Sercan'dı ama o elendiğine göre Cemal Can kalıyor elde.2.hak eden odur yani, aksi her sonuç skandal olur.
![]()
Ağla kendine.Melun tüm sırrı bozdun .ssNe güzel yarışmayı birbirine katacaktık
Ah ah
![]()
Sattın 😱Ağla kendine.![]()
Hayır, benim desteklediğim Cemal Can kazanacak...Biz Utku beyciğim ile Barış'ı destekliyoruz, gelin hep beraber onu destekleyelim kütük dostlarım...![]()
Barış kazanacak..Hayır, benim desteklediğim Cemal Can kazanacak...
İyi totemler..Barış kazanacak..
Şaşırmaman gerek.Sattın 😱
En büyük intikamı Barış elenince alacağız.. Reisi yenerek elenmesine sebep olmuştu..
Hayır, benim desteklediğim Cemal Can kazanacak...
Barış kazanacak..
En büyük intikamı Barış elenince alacağız.. Reisi yenerek elenmesine sebep olmuştu..