Ben sevmedim. Ama başarılar dilerim.
sen sevdin demedim abi sevenler için dedim
Ben sevmedim. Ama başarılar dilerim.
İlk grup çok eski gidenlerdi zaten abi, onlardan bir şey çıkmaz. Bir de çekim anında yolda olanlar var. Nisa, Elif, Aycan. Onlar da bir şey demezdi zaten, yani en doğru kişileri orada bekletmişDominik grubu çok iyiydi. Acun işini biliyor. İlk grup faso fisoydu.
Ersinde iyi laf ederdi aslındaİlk grup çok eski gidenlerdi zaten abi, onlardan bir şey çıkmaz. Bir de çekim anında yolda olanlar var. Nisa, Elif, Aycan. Onlar da bir şey demezdi zaten, yani en doğru kişileri orada bekletmiş
Aman Şerlok beyciğim iyi ki sormadılar Bunu da sorsalar kimse tutamazdı artık Barış fanlarını
O özel sebeplerden dolayı yok gibi bir şey dedi galiba.Ersinde iyi laf ederdi aslında
Teyzem bu @serhatt bir köpek kadar olamadı bence artık onun ayağını kaydır @dreamy nin evrimi ne Ka milletin. Arkasından konuşmamışsa @serhatt da o Ka edepli dir @Dosi @MasacRE @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Sherlock @alperuz @BullyAblan ne y apacakmış acaba
Bence o ikisi orada kalmak için gerekeni yaptı asıl bu iki kıza destek veren diğerleri sorgulanmalıParviz asıl Ezgi ve Aşkım ile yüzleşmeli.
Teyzem bu @serhatt bir köpek kadar olamadı bence artık onun ayağını kaydır @dreamy nin evrimi ne Ka milletin. Arkasından konuşmamışsa @serhatt da o Ka edepli dir @Dosi @MasacRE @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Sherlock @alperuz @BullyEkli dosyayı görüntüle 89549
Yine paramparçayız... 😩 @MasacREBuradan da göndermişler reisimi...
İyi insan lafının üstüne gelirmiş.Yok yok çıkacak şimdi Nisa reisim @Sherlock çıktı bile
Aycan bu soruyu sorman için kaç para verdiler?