Demet'im.![]()
Kabul edeceğini sanmıyorum aklı ve gönlü hala Avlu'da.Demet ve Ay Yapım buluşması çok güzel olacak.
O iş yatar.Kabul edeceğini sanmıyorum aklı ve gönlü hala Avlu'da.![]()
Avlu’nun çekim işi 2021’e kaldı galiba.Kabul edeceğini sanmıyorum aklı ve gönlü hala Avlu'da.![]()
O dizi biteli 100 yıl oldu çıkarsın bence aklındanKabul edeceğini sanmıyorum aklı ve gönlü hala Avlu'da.![]()
Kadın kadro çook iyiDemet'i yapım şirketimize almalıydık zaten
Menejerimi Ara pek heycanlandırmamişti ama bu 👍
UTC gibi gereksiz abd soğuk bişey olacaktirDemet idare eder, diğeri de orta...En iyisi Berker.
Call My Agent nasıl heyecanlandırmadı? 😱
UTC gibi gereksiz abd soğuk bişey olacaktirAma Ray Donovan'ı uyarlasaydık ohoooo
![]()
Yönetmen ve görüşülen isimler oldukça iyi. Güzel bir dizi olacak belli ki.
Kuzgun geçtiğimiz aylarda sezon finali mi yaptı.![]()
![]()
![]()
Bu dizinin haberini yine ilk ben yaptım![]()
Evet, görmüştüm paylaştığın gece.Hatta Noluyo TV'de RT'lemişti.
![]()
Demet'im.![]()
Kadro ne böyle ya umarım sevdiğim bir diziyle cakışmaz![]()
Demet ve Ay Yapım buluşması çok güzel olacak.
Ay Yapım sezona bomba gibi hazırlanıyor gerçekten.![]()
Berker ve Hazar başrol olarak uyum sağlayabilir, kadronun kalanına bakmak lazım![]()
O dizi biteli 100 yıl oldu çıkarsın bence aklından![]()
Netflix'teki Fransız dizisinden uyarlamaymış. Ay Yapım da taktı Fransız işlerine.Kadın kadro çook iyiDemet'i yapım şirketimize almalıydık zaten
Menejerimi Ara pek heycanlandırmamişti ama bu 👍
Netflix'teki Fransız dizisinden uyarlamaymış. Ay Yapım da taktı Fransız işlerine.
![]()
Aa Birsen'e bir şeyler oluyor herhalde bu ara yoksa asla eksik haber yapmaz Birsen Hanımcığım
ortaki kücük ayrıntıya göre dönem işi 😱 İnş öyledir Allah🙏 bi 70ler de biz çekelimNetflix'teki Fransız dizisinden uyarlamaymış. Ay Yapım da taktı Fransız işlerine.
![]()
Aa Birsen'e bir şeyler oluyor herhalde bu ara yoksa asla eksik haber yapmaz Birsen Hanımcığım![]()
Dilini keserimBilmiyorum valla...![]()
Konusu da böyleymiş.ortaki kücük ayrıntıya göre dönem işi 😱 İnş öyledir Allah🙏 bi 70ler de biz çekelim
Sene 1897, yer Paris. Paris’in elit kesimi bir bağış toplama etkinliğinde bir araya gelmişlerdir. Etkinlik tüm hızıyla devam ederken bir yangın başlar ve dakikalar içerisinde üstü kapalı kermes alanı alevler içinde kalır. Trajik olay, yüzlerce ölü ve yaralı ile sonuçlanmıştır. Dikkat çekici nokta ise ölenlerin neredeyse tamamının kadın oluşudur.
İlk bölümün tamamı, yangına ve yangının öncesine ayrılmış durumda. 2. bölümden itibaren ise yangın sonrasında gelişen olaylara odaklanıyoruz. Yalanlar, oyunlar, arzular, hayal kırıklıkları, romantik çalkantılar… Tüm bunların orta yerinde hayatlarında önemli kararlar almak zorunda kalan 3 kadının hikayesini izleme fırsatı yakalıyoruz.
1900'leri beceermiyoruzKonusu da böyleymiş.![]()