yapmiş idim@Forumdash Yorumunu alalım hazır buradayken.![]()
O kadar ilgi var ki kimin yazıp kimin yazmadığını unutmuşum.yapmiş idim
![]()
eTV - Ya Tutarsa - 3. Bölüm | serhatt vs alperuz
Onur tablosuna bak, neyse ki alt sırada @xBUGRAx var da beni kurtarmış görünüyor. :A Güzel bir bölüm olmuş, emeğinize sağlık gençler. :D @Aserat @alperuz @serhatt Alper'i ayrı tebrik ediyoruz tabi... Binnur Kaya nerede kaldı diyordum ben de. :A Sağol aşkısı. :bhr:fav10.net
Dedeciğim bildirimlerime niye dönmüyorsun? Sonra hayırsız evlat oluyorum.yapmiş idim
![]()
eTV - Ya Tutarsa - 3. Bölüm | serhatt vs alperuz
Onur tablosuna bak, neyse ki alt sırada @xBUGRAx var da beni kurtarmış görünüyor. :A Güzel bir bölüm olmuş, emeğinize sağlık gençler. :D @Aserat @alperuz @serhatt Alper'i ayrı tebrik ediyoruz tabi... Binnur Kaya nerede kaldı diyordum ben de. :A Sağol aşkısı. :bhr:fav10.net
O kadar ilgi var ve ilgimi istiyorsunO kadar ilgi var ki kimin yazıp kimin yazmadığını unutmuşum.![]()
Dönuyorum evladım o kadar ilgi var kiDedeciğim bildirimlerime niye dönmüyorsun? Sonra hayırsız evlat oluyorum.![]()
Fazlası göz çıkarmaz.O kadar ilgi var ve ilgimi istiyorsun![]()
Ben 5.bölümde mi katılacaktımYeni bölümümüze @dreamy ve @The_Erinch konuk oluyor! Yarın 20.00'de eTV'de!
Ekli dosyayı görüntüle 89092
@Çiğdem @xBUGRAx @Afet Güçverir @serhatt @Yiğitt @Bully @Özgür @xemrexxx @Dosi @alperuz @denizz19 @Angelica @Forumdash @Sherlock @Turkuazz @Ahmed @kerem @xdragxx @eskici @Harunnn60 @Hachiko @batuhankaralar @mesmeso61 @MasacRE @dreamy @The_Erinch @Maskeli Fedai @Emre Ozansoy @emreemreu @Araf @Tolstoyevski @MEnes @Gerekli24 @slhttnmtl @Ygslysci @12.Adam
Galiba.Ben 5.bölümde mi katılacaktım![]()
Seçmedin mi daha rakibimiGaliba.Uygun bir rakip önerin varsa özelden yazabilirsin.
![]()
Herkesin iyi anlaştığı isimlerden bulmaya çalışıyorum sen önermek istersen bulmam daha kolay olur.Seçmedin mi daha rakibimi![]()
Ben herkesle iyi anlaşırım zaten genel olarak ama akşam birkaç öneri yaparımHerkesin iyi anlaştığı isimlerden bulmaya çalışıyorum sen önermek istersen bulmam daha kolay olur.![]()
@eskici Açıkta mı kaldınGaliba.Uygun bir rakip önerin varsa özelden yazabilirsin.
![]()
Bu akşamki bölümün yarışmacılarından biri.@The_Erinch yarıştı mı daha önce![]()