yapmiş idim@Forumdash Yorumunu alalım hazır buradayken.
O kadar ilgi var ki kimin yazıp kimin yazmadığını unutmuşum.yapmiş idim
eTV - Ya Tutarsa - 3. Bölüm | serhatt vs alperuz
Onur tablosuna bak, neyse ki alt sırada @xBUGRAx var da beni kurtarmış görünüyor. :A Güzel bir bölüm olmuş, emeğinize sağlık gençler. :D @Aserat @alperuz @serhatt Alper'i ayrı tebrik ediyoruz tabi... Binnur Kaya nerede kaldı diyordum ben de. :A Sağol aşkısı. :bhr:fav10.net
Dedeciğim bildirimlerime niye dönmüyorsun? Sonra hayırsız evlat oluyorum.yapmiş idim
eTV - Ya Tutarsa - 3. Bölüm | serhatt vs alperuz
Onur tablosuna bak, neyse ki alt sırada @xBUGRAx var da beni kurtarmış görünüyor. :A Güzel bir bölüm olmuş, emeğinize sağlık gençler. :D @Aserat @alperuz @serhatt Alper'i ayrı tebrik ediyoruz tabi... Binnur Kaya nerede kaldı diyordum ben de. :A Sağol aşkısı. :bhr:fav10.net
O kadar ilgi var ve ilgimi istiyorsunO kadar ilgi var ki kimin yazıp kimin yazmadığını unutmuşum.
Dönuyorum evladım o kadar ilgi var ki @AseratDedeciğim bildirimlerime niye dönmüyorsun? Sonra hayırsız evlat oluyorum.
Fazlası göz çıkarmaz.O kadar ilgi var ve ilgimi istiyorsun
Ben 5.bölümde mi katılacaktımYeni bölümümüze @dreamy ve @The_Erinch konuk oluyor! Yarın 20.00'de eTV'de!
Ekli dosyayı görüntüle 89092
@Çiğdem @xBUGRAx @Afet Güçverir @serhatt @Yiğitt @Bully @Özgür @xemrexxx @Dosi @alperuz @denizz19 @Angelica @Forumdash @Sherlock @Turkuazz @Ahmed @kerem @xdragxx @eskici @Harunnn60 @Hachiko @batuhankaralar @mesmeso61 @MasacRE @dreamy @The_Erinch @Maskeli Fedai @Emre Ozansoy @emreemreu @Araf @Tolstoyevski @MEnes @Gerekli24 @slhttnmtl @Ygslysci @12.Adam
Galiba. Uygun bir rakip önerin varsa özelden yazabilirsin.Ben 5.bölümde mi katılacaktım
Seçmedin mi daha rakibimiGaliba. Uygun bir rakip önerin varsa özelden yazabilirsin.
Herkesin iyi anlaştığı isimlerden bulmaya çalışıyorum sen önermek istersen bulmam daha kolay olur.Seçmedin mi daha rakibimi
Ben herkesle iyi anlaşırım zaten genel olarak ama akşam birkaç öneri yaparımHerkesin iyi anlaştığı isimlerden bulmaya çalışıyorum sen önermek istersen bulmam daha kolay olur.
@eskici Açıkta mı kaldın Senlede yarışırımGaliba. Uygun bir rakip önerin varsa özelden yazabilirsin.
Jetimi hazırlayam benBana uyar @Aserat
Bu akşamki bölümün yarışmacılarından biri.@The_Erinch yarıştı mı daha önce