Teşekkürler.
Teşekkürler.
Parası dışında bir haltı yok.Evet, hem de zengin.
Altımda yazacaktım sonra fesatlaşırsın diye alt sırada yazdım... Yine fesatlaştın, ben ne yapayım.
Kalite insan işiyle, diğer insan kişiyle uğraşmışmış.Unutulabilir insanlık hali, çamurlaşmadım ben en azından.
İşte yorum budur.Kalite insan işiyle, diğer insan kişiyle uğraşmışmış.
Konuya beğeni de alırsak.Kalite insan işiyle, diğer insan kişiyle uğraşmışmış.
Çerçevelet,duvara as.İşte yorum budur.
Olur şimdi.Çerçevelet,duvara as.
Beğenimi nasıl buldun?Konuya beğeni de alırsak.
Thanks canım. Kopyala-yapıştır yüzünden olur öyle düzelttim.Çok keyifli bölüm olmuş yine. @alperuz farkla başlayıp açılmış ama @serhatt hayatım da sonradan açılmış. Firdevs Hanım @alperuz a kazandırmış tebrik ederim ikinizi de
Ellerine sağlık. @Aserat Bu arada Meryl Steep'te Serhat 72 demiş cevap 71 ama fark 2 yazmışsın. Sonucu etkilemiyor ama yine de düzelt bence matematik ağlıyor.
Sağol canım benim.Çok keyifli bölüm olmuş yine. @alperuz farkla başlayıp açılmış ama @serhatt hayatım da sonradan açılmış. Firdevs Hanım @alperuz a kazandırmış tebrik ederim ikinizi de
Ellerine sağlık. @Aserat Bu arada Meryl Steep'te Serhat 72 demiş cevap 71 ama fark 2 yazmışsın. Sonucu etkilemiyor ama yine de düzelt bence matematik ağlıyor.
Thanks aşkım.Çok keyifli bölüm olmuş yine. @alperuz farkla başlayıp açılmış ama @serhatt hayatım da sonradan açılmış. Firdevs Hanım @alperuz a kazandırmış tebrik ederim ikinizi de