- Reaksiyon puanı
- 114,344
- Puanı
- 1,060
Yeni bir seçenek ekle hepsi diyeYok 5 ini birden yaparım dedi
Yeni bir seçenek ekle hepsi diyeYok 5 ini birden yaparım dedi
İşaretledim teşekkür ederim.@Afet Güçverir Senin için bir şık ekledim
5 yapmaz Yapıcaksa bize spoiler versin hadi boomerang çekip buraya atsın @Afet Güçverir
Edelim sohbetimizin konusu Exatlon olsun acayip sardim yarişmaya Survivor+Fear Factor karişimi güzel gidiyor@Forumdash Yaşlı Kurt napıyorsun ya; az sohbet edelim
Ya ben nedense 4 den sonra izlicem ama senin gibi bir ayağı çukurda bir adam izliyorsa vardır birşeyEdelim sohbetimizin konusu Exatlon olsun acayip sardim yarişmaya Survivor+Fear Factor karişimi güzel gidiyor
Akıyor ne diyeyim Seneye gözüme kestirdiğim 3 yarişmacı da survivora gelirse bakarim muhtemelenYa ben nedense 4 den sonra izlicem ama senin gibi bir ayağı çukurda bir adam izliyorsa vardır birşey
Wallahi sende olacaktın Survivorda sohbette bu sene... pandemi sürecinde ucundna baksaydın sonunu getirdinAkıyor ne diyeyim Seneye gözüme kestirdiğim 3 yarişmacı da survivora gelirse bakarim muhtemelen
Ben partilerden baydım bi eve tıkışıp kaldılar Konsept değişiyor sadece. Hala doğu-batı sentezi mi yapılıyor nedir. Arkada mezdeke çalip duruyorlar Rezil oluyoruz parti konusundaKüfürler serbest... bayanlar gayet rahat... partiler desen Avrupaiii..
Acun abi konuşturmuş @Forumdash
Ugur elenmeseydi devam ederdim de onsuz izleyemedimWallahi sende olacaktın Survivorda sohbette bu sene... pandemi sürecinde ucundna baksaydın sonunu getirdin
Uğur deyince aklıma Masterchef geldi. Ona baktın mı hiç ?Ugur elenmeseydi devam ederdim de onsuz izleyemedim
Yok hiç izlemedim ilk sezon ilk haftalar göz gezdirdim sadece. Şeflerin davranişlarina bakmak içinUğur deyince aklıma Masterchef geldi. Ona baktın mı hiç ?
Para için yapıyoruz niye beleşe yapıp göndereyim. Yaaa bence çok zor şartlar değil samimi söylüyorum.5 yapmaz Yapıcaksa bize spoiler versin hadi boomerang çekip buraya atsın @Afet Güçverir
Paranın yarısı da o kişinin olacak ama sonuçta Bir tokat biraz tribin ardından tatlıya bağlanır mevzuPara için bana 5-10 dakika acı çektirerek kişiye tekme atarım @The_Erinch
Boomerang yani 1-2 saniyecik TV kanalı senin üzerinden reklam kasıcak biz senin üzerinden hiçbir ticari gelir elde etmicez biz de bedava izlemiş olcaz @The_ErinchPara için yapıyoruz niye beleşe yapıp göndereyim. Yaaa bence çok zor şartlar değil samimi söylüyorum.